fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

De Beste Matrassen

 

Ook in 2018 heeft de Consumentenbond weer een groot aantal matrassen onderworpen aan de matrassentest, de beste matrassen uit de test vind je bij ons in de Showroom. 

Een hoog cijfer zegt nog niet alles en het is belangrijk dat je altijd de tijd neemt om je goed te laten informeren voor de aankoop van een nieuw matras. Zo komt de Pullman Silverline Premier met een 7,6 uit de test, maar op het onderdeel ventilatie scoort het Norma Accent matras met een 9,4 vele malen hoger en is het voor een rugslaper misschien toch verstandiger om te kiezen voor de Auping Adagio.

De beste matrassen voor de beste prijs

Er zijn nog veel meer factoren te noemen die invloed hebben op de nachtrust en blijkt dat “het beste matras” lang niet voor iedereen de beste nachtrust oplevert. Je profiteert nu niet alleen van de beste prijs maar ook van het beste advies. Kom langs bij ons in de showroom, daar kunnen wij je alles vertellen wat je moet weten en je met deskunig advies aan een betere nachtrust helpen. Loop gerust even binnen of maak een afspraak, dan weet je zeker dat wij tijd voor je vrij hebben.

Jarenlang een goede nachtrust.

Goed slapen gaat verder dan alleen een goed matras, ook het bed is niet onbelangrijk. Gelukkig kan je uiteraard ook daarvoor gewoon bij ons terecht. Zo vind je de nieuwste boxspring van Norma gewoon bij ons in de showroom. Norma is ontstaan in 1884! De aanleiding om een mooie boxspring te ontwerpen voor een echt scherpe en aantrekkelijke prijs, zonder concessies te doen aan de kwaliteit die je van Norma mag verwachten.

De Norma 1884 is een complete boxspring van kwalitatief hoogwaardige materialen. De 1884 is zowel in vlak als elektrisch verstelbaar verkrijgbaar en uitgerust met een pocket box, pocket matras, hr topper en hoofdbord. De boxspring is door zijn strakke, moderne design een lust voor het oog. Dankzij een harmonieus samenspel van een heerlijk comfortabel matras en een goede box krijgt uw lichaam de perfecte ondersteuning. Kortom, de Norma 1884 boxspring is uw garantie voor jarenlang een goede nachtrust.

 

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons