fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Matrassen 2 halen = 1 betalen

2e matras gratis

In onze Passie voor Slapen Feel lijn tref je drie verschillende matrassen met elk hun eigen specifieke ligcomfort en natuurlijk verschillende prijsstellingen. In de laatste maanden van het jaar krijg je bij elk matras de tweede gratis.

Feel Good:
Ben jij opzoek: naar gewoon een goed matras en heb je geen specifieke klachten? Het matras Feel Good is dan de perfecte keus. Gewoon zoals de naam al zegt een goed matras. Feel Good is een pocketveer matras en heeft een mooie tijk. Kortom gewoon een GOED matras waar je de komende jaren prima op kunt slapen. Normaal v.a. 495,-(90×200) per stuk, nu 2e gratis.

Feel Better:
Ben jij opzoek naar comfort en ondersteuning vanwege bijvoorbeeld bepaalde rug- of heupklachten. De Feel Better is een luxe Pocketveer met een mooie afdeklaag van koudschuim. Het matras geeft een goede ondersteuning door de verschillende zones en ook de luxe afdeklaag geeft een prettig en ondersteunend ligcomfort. Normaal v.a. 595,- (90×200) per stuk, nu 2e gratis.

Feel Excellent:
De juiste ondersteuning, een prettig klimaat en aangenaam comfortabel liggen? De Feel Excellent heeft het allemaal te bieden. Een luxe uitgevoerde matras. Normaal v.a. 695,-(90×200) per stuk, nu tweede gratis.

Bezoek nu onze showroom om de matrassen te ervaren of bekijk de speciale matrassen actie-pagina door hier te klikken.

Onze slaapadviseurs laten je graag kennis maken met de matrassen uit de Feel lijn.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons