fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Slaap Jezelf Fit

Slaap Jezelf Fit

Om overdag goed te kunnen functioneren is het van belang om ‘s nachts goed te slapen. De nachtrust is bedoeld om lichaam en geest weer op te laden om voldoende energie te hebben voor de volgende dag. Vaak denken mensen dat als ze eenmaal slapend de nacht zijn doorgekomen ze ook goed zijn uitgerust. Niets is echter minder waar!

Je kunt wel in slaap zijn, maar als je lichaam een verkeerde houding heeft verkrampen je spieren en komt je lichaam niet tot rust. Goede ondersteuning van het lichaam gaat – in combinatie met andere belangrijke factoren bij het slapen – zorgen voor een fit lichaam en een gezonde geest.

Persoonlijk Slaap Advies (PSA)

Bij Passie voor Slapen werken we met een slimme checklist om het juiste bed en/of matras voor mensen te vinden. Eventuele lichamelijke klachten, slaaphouding, transpiratie, gewenst bedklimaat en nog vele andere wensen worden door ons geanalyseerd en vertaald naar een bed en matras in een persoonlijk slaapadvies.

Kees Goddrie:

“Bij ons koop je geen bed, het wordt speciaal samengesteld en aangemeten binnen ieders budget”

De volgende stap is het testen. Wij gaan met name letten op ergonomische aspecten zoals de ondersteuning door het matras. Het ligcomfort kunnen mensen zelf het beste beoordelen. Aangezien je circa 50 uur per week met je nek op een kussen ligt, besteden wij ook hier relatief veel aandacht aan. Het dekbed is eveneens van belang voor een gezonde nachtrust. Bibberend van de kou of badend in het zweet wakker worden is natuurlijk niet prettig. De laatste stap is de styling. Je wilt natuurlijk ook een mooi bed!

Samenwerking met fysiotherapeuten

Passie voor Slapen heeft contact met diverse fysiotherapeuten in de regio. Veel therapeuten verwijzen hun patiënten naar ons door voor een goed slaapadvies. Via het contact met de fysiotherapeuten en het constant zoeken op de markt naar innovaties, blijven wij onze expertise doorontwikkelen op het gebied van slapen.

Waarom naar Passie voor Slapen?

  • Persoonlijk slaapadvies
  • Alle bekende merken onder één dak (1.500 m2 bedden) 
  • Indien u niet mobiel bent dan komen wij u ophalen
  • Afspraak buiten openingstijden mogelijk
  • 100 nachten Slaapgarantie op matrassen (geen miskoop mogelijk)
  • 14 nachten Slaapgarantie op kussens en dekbedden
  • Professioneel eigen montageteam
  • Eventueel demontage en afvoer van uw huidige bed

Wilt u meer weten over Passie voor Slapen? Kom gezellig een kopje koffie drinken om onze winkel te leren kennen.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons