fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Serta Najaarsvoordeel: 15% Korting

Serta is een van de grootste merken ter wereld op het gebied van matrassen en boxsprings. Het gebruik van duurzame materialen staat garant voor kwaliteit, met aandacht voor de mens en het milieu. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een luxe uitstraling. 

Tijdens dit najaar profiteer je van 15 % korting op een complete Serta set!

Deze actie is geldig van 7 oktober 2018 tot en met 18 november 2018. Deze actie is geldig op alle Serta bedden in de collectie, met uitzondering van de Classico & Magnifique. Deze actie is niet te combineren met andere acties.

Bezoek nu de Passie voor Slapen showroom:

Maak gebruik van deze Serta actie en bezoek onze showroom met de uitgebreide Serta collectie. Onze Slaapadviseurs helpen je graag opweg naar een nachtrust met Passie!

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons