fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Showroom Opruiming: 50% Korting

Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren, nieuwe designs, tijd voor een nieuwe look voor onze showroom! Dat betekent dat we afscheid nemen van tientallen boxsprings, ledikanten en matrassen.

Verschillende matrassen, ledikanten en boxsprings bieden wij aan in de opruiming. De kortingen lopen op tot wel 50%.

Voorwaarden Showmodellen

Van elk Showroomodel is er 1 exemplaar aanwezig, dus OP=OP!

Kom de showmodellen bekijken in onze showroom

Alle modellen staan in onze showroom zodat je rustig kunt bekijken of een van de modellen zou kunnen passen in jouw gewenste sfeer en stijl van je slaapkamer. Onze medewerkers voorzien je natuurlijk graag van persoonlijk advies.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons