fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Serta Black Friday sale: 15% korting

Serta is een van de grootste merken ter wereld op het gebied van matrassen en boxsprings. Het gebruik van duurzame materialen staat garant voor kwaliteit, met aandacht voor de mens en het milieu. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een luxe uitstraling. 

Profiteer van 15% korting op de gehele collectie van Serta!

Deze actie is geldig van 21 november 2018 tot en met 27 november 2018. Deze actie is geldig op de gehele collectie van Serta, met uitzondering van de boxsprings Classico & Magnifique. Deze actie is niet te combineren met andere acties.

Black Friday

Black Friday wordt in de Verenigde Staten gezien als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Serta, als Amerikaans merk, kan uiteraard niet achterblijven en zal daarom dit jaar volop meedoen aan de Black Friday, die ook in Nederland heel hard aan populariteit wint.

Bezoek nu de Passie voor Slapen showroom:

Maak gebruik van deze Serta actie en bezoek onze showroom met de uitgebreide Serta collectie. Onze Slaapadviseurs helpen je graag opweg naar een nachtrust met Passie!

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons