fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Auping Wintersale

Maak jouw slaapkamer Winterproof en profiteer van vrijdag 14 december 2018 t/m zondag 3 februari 2019 van voordeel op de duurzame producten van Auping. 

Auping staat voor kwaliteit. Elk product wordt gemaakt met aandacht voor detail, voor het milieu en voor de toekomst. De gedachte van Johannes Auping om deze producten te maken voor langdurig gebruik heeft Auping de afgelopen 130 jaar vastgehouden en verder uitgewerkt. Duurzaamheid zit in hun vezels, ze zijn zich bewust van hun rol en verantwoordelijkheid in een veranderende wereld. Daarom promoot Auping tijdens de WinterSale hun meest duurzame producten extra.

Product

Van

Voor

Voordeelbedrag

Essential

€2.895,-

€2.496,-

400 euro

Auronde

€2.495,-

€2.095,-

400 euro

Maestro matras

€1.395,-

€1.195,-

200 euro

Vivo matras

€1.595,-

€1.395,-

200 euro

Dekbed 4 seizoenen synthetisch

€299,-

€249,-

50 euro

Kussen prestige synthetisch

€89,-

€69,-

20 euro

Auping collectie bij Passie voor Slapen:

Bij Passie voor Slapen is het gehele assortiment van Auping beschikbaar. Onze Slaapadviseurs geven je graag persoonlijk advies en natuurlijk kun je de verschillende onderdelen van de collectie echt ervaren in onze testhoek.

Auping WinterSale looptijd:

De looptijd van de Auping WinterSale is van vrijdag 14 december 2018 tot en met zondag 3 februari 2019.

Auping WinterSale voorwaarden:

De WinterSale is alleen van toepassing op aankopen die gedaan zijn tijdens de looptijd van de WinterSale. De besteldatum of aankoopdatum is hierbij leidend. Als enkel en alleen de afleverdatum valt binnen de looptijd van de WinterSale, geeft dat geen recht op de actie aangezien de besteldatum of aankoopdatum van toepassing is op deze actie. 

De actie is niet geldig in combinatie met andere lopende acties van Passie voor Slapen of Auping. De actie is niet van toepassing op showroommodellen. De actie is onder voorbehoud van wijzigingen van Auping. 

Bezoek nu de Passie voor Slapen showroom:

Maak gebruik van deze WinterSale en bezoek onze showroom met de gehele Auping collectie. Onze Slaapadviseurs helpen je graag op weg naar een nachtrust met Passie.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons