fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Tempur SleepSystem

Tempur SleepSystem Actie!

Tijdens deze actie ontvang je een gratis TEMPUR® Comfort Original hoofdkussen en TEMPUR® Classic eenpersoons dekbed t.w.v. € 348,- bij aankoop van een TEMPUR® matras, een complete Micro-TechTM boxspring of een compleet NorthTM slaapsysteem. Deze actie geldt per lighelft!

Deze actie is geldig van 9 februari 2019 tot en met 17 maart 2019. 

Het drukverlagende materiaal van TEMPUR is een doorbraak in slaaptechnologie en veranderde voorgoed de manier van slapen van miljoenen mensen in meer dan 76 landen over de hele wereld. Het verhaal van dit revolutionaire materiaal, het hart en de ziel van alle TEMPUR producten, begint met het onderzoek van NASA naar een materiaal om de druk die astronauten ervaren wanneer ze blootgesteld worden aan G-kracht tijdens het opstijgen, te verlagen.

Wat houdt de actie in?

Bij aankoop van een TEMPUR® matras, een complete Micro-Tech™ boxspring of een compleet North™ slaapsysteem ontvangt u een GRATIS TEMPUR® Comfort Original hoofdkussen en een TEMPUR® Classic eenpersoons dekbed t.w.v. € 348,-!* De actie geldt per ligplek. M.u.v. losse Micro-Tech™ matrassen. Alle andere kussens, het 2-persoons Classic dekbed en alle Premium dekbedden zijn uitgesloten van de actie.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons