fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Relax Bed: a bed like no other!

Tempur RelaxBed

Tijdens deze actie heb je al een Tempur RelaxBed bedombouw voor €750,-. Bij aankoop van twee TEMPUR® matrassen en twee Premium Flex bedbodems. Deze actie is geldig van 23 maart 2019 tot en met 31 december 2019. 

Het drukverlagende materiaal van TEMPUR is een doorbraak in slaaptechnologie en veranderde voorgoed de manier van slapen van miljoenen mensen in meer dan 76 landen over de hele wereld. Het verhaal van dit revolutionaire materiaal, het hart en de ziel van alle TEMPUR producten, begint met het onderzoek van NASA naar een materiaal om de druk die astronauten ervaren wanneer ze blootgesteld worden aan G-kracht tijdens het opstijgen, te verlagen.

Wat houdt de actie in?

Bij aankoop van twee TEMPUR® matrassen en twee Premium Flex bedbodems, heb je al een TEMPUR® Relax Bed voor €750,-.  Deze actie loopt van 23 maart 2019 tot en met 31 december 2019.

De nieuwe collectie van TEMPUR®

Vanaf dit voorjaar kunt je bij ons de nieuwe collectie van TEMPUR® vinden. Onder andere de matrassencollectie en de ledikantencollectie zijn veranderd.

Ontdek de nieuwe matrassen van TEMPUR®:
Tempur Original: Ondersteunend en stevig.
Tempur Cloud: Ondersteunend en zacht.
Tempur Sensation: Ondersteunend met een medium gevoel.

Ontdek de nieuwe bedkaders van TEMPUR®:
Tempur Relax Bed: Stel jouw eigen bed samen. De bedkaders en hoofdborden zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Combineer het bedkader met één van de stijlvolle potensets.

Bezoek nu de Passie voor Slapen showroom:

Maak gebruik van deze Tempur actie en bezoek onze showroom met de uitgebreide Tempur collectie. Onze Slaapadviseurs helpen je graag op weg naar een nachtrust met Passie!

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons