fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Tempur Voorjaarsactie!

Tempur Voorjaarsactie!

Tijdens deze actie ontvang je 15% korting op het gehele TEMPUR® assortiment. (Met uitzondering van de Comfort original- en cloud pillow.) Deze actie is geldig van 23 maart 2019 tot en met 23 juni 2019. 

Het drukverlagende materiaal van TEMPUR is een doorbraak in slaaptechnologie en veranderde voorgoed de manier van slapen van miljoenen mensen in meer dan 76 landen over de hele wereld. Het verhaal van dit revolutionaire materiaal, het hart en de ziel van alle TEMPUR producten, begint met het onderzoek van NASA naar een materiaal om de druk die astronauten ervaren wanneer ze blootgesteld worden aan G-kracht tijdens het opstijgen, te verlagen.

Wat houdt de actie in?

Bij aankoop van een TEMPUR® matras, bedbodem, North™ slaapsysteem, TEMPUR® Relax Bed, Hoofdkussen*, Micro-Tech en comfortproducten ontvang je 15% korting. Deze actie loopt van 23 maart 2019 tot en met 23 juni 2019.

*m.u.v. de Comfort original- en cloud pillow.

De nieuwe collectie van TEMPUR®

Vanaf dit voorjaar kunt je bij ons de nieuwe collectie van TEMPUR® vinden. Onder andere de matrassencollectie en de ledikantencollectie zijn veranderd.

Ontdek de nieuwe matrassen van TEMPUR®:
Tempur Original: Ondersteunend en stevig.
Tempur Cloud: Ondersteunend en zacht.
Tempur Sensation: Ondersteunend met een medium gevoel.

Ontdek de nieuwe bedkaders van TEMPUR®:
Tempur Relax Bed: Stel jouw eigen bed samen. De bedkaders en hoofdborden zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Combineer het bedkader met één van de stijlvolle potensets.

Bezoek nu de Passie voor Slapen showroom:

Maak gebruik van deze Tempur actie en bezoek onze showroom met de uitgebreide Tempur collectie. Onze Slaapadviseurs helpen je graag opweg naar een nachtrust met Passie!

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons