fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Boxspring Serta Magnifique

Onderstaande actie is inmiddels verlopen echter hebben we regelmatig voordeel op de Serta modellen. Kijk hier voor een up to date actie- en prijzenoverzicht van de Serta modellen.

Een Serta boxspring geeft ongekend luxe en comfort. Dankzij hoge kwaliteitsnormen en het gebruik van 100% duurzame materialen staat Serta garant voor een jarenlang aangenaam slaapcomfort. Niet voor niets kiezen de meest toonaangevende hotels wereldwijd voor Serta. 

Serta Magnifique: €2.400,- voordeel!

Tijd voor een super mooie aanbieding van Serta boxsprings. Bij aankoop van een complete Serta Magnifique Boxspring, ontvang je nu 2.400,- euro voordeel.  Ervaar Amerikaans slaapcomfort, tijdelijk extra voordelig! Met de boxspring Magnifique van Serta ervaar je een Amerikaans comfort, gewoon in jouw slaapkamer!

De Serta Magnifique is uit voorraad leverbaar, zolang de voorraad strekt.

Bekijk de complete collectie van Serta nu in onze showroom

In de Showroom van Passie voor Slapen in Alphen aan den Rijn, staan onze Slaapadviseurs natuurlijk voor je klaar om de verschillende bedden te laten testen en je te voorzien van alle ins en outs op gebied van informatie. Zij kijken graag of een Serta combinatie een passend slaapcomfort voor jouw zou kunnen bieden.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons