fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Houten Ledikanten Dressboy Cadeau

Het is razend populair maar nog lang niet overal te verkrijgen, al tijden een hot item en dé keuze voor wie op zoek is naar een nieuw bed in lijn met de laatste interieur-trends: houten ledikanten.

Houten Ledikanten

Naast verschillende designs heeft Passie voor Slapen ook ledikanten gemaakt van verschillende materialen. Eén van de meest voorkomende materialen in ledikanten is hout. Ook bij Passie voor Slapen kun je houten ledikanten kopen. Zo hebben we een hele reeks ledikanten gemaakt van steigerhout, of wordt hout gecombineerd met een ander materiaal zoals staal. Het gebruik van hout geeft de ledikanten een robuuste en warme uitstraling die goed in iedere slaapkamer past. Hout is een natuurlijk product en is een goede match tussen de zachte materialen van gordijnen, tapijt, vloerbedekking en bedtextiel.

Gratis Dressboy

Ons assortiment houten ledikanten is vernieuwd en om dat te vieren krijg je tijdelijk bij aankoop van een compleet houten ledikant, inclusief matrassen en bedbodems een Dressboy of Dressgirl van Steel & Stockings, t.w.v. €199,- CADEAU!

In het assortiment “hout” bij Passie voor Slapen vind je de collecties van Steel & StockingsHasena, Mintjens en Nolte

Bekijk onze gehele collectie in de showroom en bestel direct jouw favoriete houten ledikant of maak gebruik van ons Live Advies, om vanuit thuis een kijkje in de showroom te nemen. Houten ledikanten zijn altijd aantrekkelijk geprijsd bij Passie voor Slapen. Deze actie is geldig tot en met 15 juli 2019.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons