fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Jouw hoofdkussen is geld waard!

Je oude hoofdkussen is geld waard!

Wanneer je jouw oude hoofdkussen bij ons inlevert, krijg je bij aankoop van een nieuw ergonomisch hoofdkussen tot €15,- korting. En weet je wat het leuke hiervan is? De actie is geldig bij al onze merken! Hierdoor heb je alle ruimte om een ergonomisch hoofdkussen uit te zoeken dat echt bij jou past.

Welk hoofdkussen past bij jou?

Maar hoe kom je erachter welk matras het beste bij je past? Er zijn tegenwoordig diverse online ‘hoofdkussen testen’ die je invult om te kijken welk hoofdkussen bij jouw lichaam past. Het klinkt heel handig… Toch valt het resultaat van een online test vaak tegen. Bij een online test worden standaard meetbare feiten benoemd, terwijl de keuze voor een hoofdkussen juist heel erg persoonlijk is. Zo heeft iedereen een andere lichaamsvorm maar ook een ander matras waar jij met jouw kussen op ligt. Daarnaast test je jouw nieuwe kussen toch echt het best op een matras.

Kom langs voor persoonlijk advies

Kortom, het is belangrijk dat je jouw nieuwe hoofdkussen zelf test en daar ook de tijd voor neemt. Hier helpen wij je graag bij. Onze slaapexperts weten Kom langs voor persoonlijk advies en profiteer nog tot en met 19 mei 2020 van onze inruilactie!

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons