fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Auping Nachtkast Pixel Cadeau!

Gratis Nachtkast CADEAU!

Tijdens het Paasweekend profiteert u van een unieke actie! Bij aankoop van een tweepersoons Auping bed of boxspring ontvangt u namelijk een Auping Pixel nachtkast cadeau! Helemaal in de kleur van uw keuze!Er zijn eindeloze kleurcombinaties mogelijk, want u kunt voor de poten, de lade en het kastje afzonderlijk een kleur kiezen !

Deze actie is geldig van vrijdag 19 april 2019 tot en met maandag 22 april 2019.

Pixel

De Auping Pixel is een modern nachtkastje met een slank, stalen frame. Het kastje is van hout en het lade-frontje is van metaal. Voor deze drie onderdelen kunt u zelf een keuze maken uit de 10 Auping Lak-kleuren. Er zijn eindeloze kleurcombinaties mogelijk, want u kunt voor de poten, de lade en het kastje afzonderlijk een kleur kiezen ! 

Samenstellen

Afmetingen
Breedte: 40 cm
Hoogte: 60 cm
Diepte: 33 cm

De Auping Pixel is alleen verkrijgbaar mét lade.

Kleur

De Auping Pixel is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren. Daarnaast kunnen de poten, het kastje en het lade-frontje ieder in een eigen kleur gekozen worden.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons