fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Auping: Dromen komen uit!

Wil jij van jouw slaapkamer een fijne plek maken? Een plek waar je tot rust kunt komen? Laat je inspireren en geniet van extra voordeel, jouw nieuwe Auping Essential is nu echt dichtbij! Weet jij nog niet welk Auping bedmodel het best bij jou past? Kom dan langs in de showroom, daar hebben wij alle ledikanten van Auping staan om te bezichtigen én om proef te liggen, dat is fijn want deze actie is geldig op alle Auping ledikanten.

€ 400,- voordeel!

Tijdens deze actie ontvang je € 400,- voordeel bij aankoop van een compleet 2-persoons Auping ledikant. Een compleet ledikant bestaat uit:

  • 2-persoons (minimaal 160cm breed) bedomranding, frame of support
  • 2 spiraalbodems in passende maat
  • 2 x éénpersoons matras of 1 x tweepersoons matras

‘Dromen komen uit’ looptijd:

De looptijd van de Dromen komen uit voordeel-actie is van vrijdag 3 mei 2019 tot en met maandag 19 juni 2019.

Auping ‘Dromen komen uit’ voorwaarden:

Het ‘Dromen komen uit’ voordeel  is alleen van toepassing op aankopen die gedaan zijn tijdens de looptijd van deze actie. De besteldatum of aankoopdatum is hierbij leidend. Als enkel en alleen de afleverdatum valt binnen de looptijd van de ‘Dromen komen uit’ actie, geeft dat geen recht op de actie aangezien de besteldatum of aankoopdatum van toepassing is op deze actie. 

De actie is niet geldig in combinatie met andere lopende acties van Passie voor Slapen of Auping. De actie is niet van toepassing op showroommodellen. De actie is onder voorbehoud van wijzigingen van Auping. 

Auping collectie bij Passie voor Slapen:

Maak gebruik van deze actie en bezoek onze showroom met de gehele Auping collectie. Onze Slaapadviseurs geven je graag persoonlijk advies en natuurlijk kun je de verschillende onderdelen van de collectie echt ervaren in onze testhoek.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons