fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Serta Zomervoordeel

Een Serta boxspring geeft ongekend luxe en comfort. Dankzij hoge kwaliteitsnormen en het gebruik van 100% duurzame materialen staat Serta garant voor een jarenlang aangenaam slaapcomfort. Niet voor niets kiezen de meest toonaangevende hotels wereldwijd voor Serta. Deze zomer hoef jij niet op zoek naar een hotel om dit comfort te ervaren, want dankzij het Serta zomervoordeel geniet jij nu super voordelig van dit superieure slaapcomfort!

Actievoorwaarden

De zomervoordeel actie van Serta is geldig van 9 juli 2019 tot en met 31 augustus 2019. De actie is uitsluitend van toepassing op de Serta American Series. De volledige Europe Series collectie en Limitied Series collectie zijn uitgesloten van deze actie.

Tijdens de Serta Zomervoordeel actie ontvangt u de volgende kortingen:

€500,- korting bij aankoop van een complete vlakke Serta set.

€750,- korting bij aankoop van een complete elektrische Serta set.

Het combineren van acties is niet mogelijk.

Wat zoek jij in een bed?

Zoveel bedden, zoveel wensen. De Serta collectie bestaat uit verschillende boxsprings met Amerikaans slaapcomfort. Wie wilt slapen als in een hotel kiest voor Serta! Welk Serta bed jou heel blij gaat maken ontdek je gewoon in de showroom van Passie voor Slapen.

Een ding hebben alle Serta boxsprings in ieder geval gemeen: ze slapen stuk voor stuk hemels! En met de ruime collectie accessoires van Serta, zoals voetenbanken, nachtkasten, tv-liften, maak je jouw slaapkamer helemaal compleet!

Bekijk de complete collectie van Serta nu in onze showroom

In de Showroom van Passie voor Slapen in Alphen aan den Rijn, staan onze Slaapexperts natuurlijk voor je klaar om de verschillende bedden te laten testen en je te voorzien van alle ins en outs op gebied van slapen. Zij kijken graag of een Serta combinatie een passend slaapcomfort voor jouw zou kunnen bieden.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons