fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Auping: Warme Winterweken

Auping Actie Winter Voordeel

Het zijn de warme winterweken van Auping. Daarom hebben we nu extra veel wintervoordeel op al onze Auping matrassen. Dan kan jij deze winter lekker lang in bed blijven liggen. Zeker nu het zo koud is… Dus zoek snel de warmte op, kom langs in een van onze winkels en ontdek jouw voordeel! Kom langs in een van de showrooms, daar hebben wij de matrassen van Auping staan om op proef te liggen, dat is fijn want deze actie is geldig op alle Auping matrassen!

Tot € 500,- voordeel!

Tijdens deze actie ontvang je tot € 500,- voordeel bij aankoop van een Auping matras. Daarnaast hebben we nog twee winterdeals:

  • Het Auping Essential bed vanaf €2.555,-  i.p.v.  €2.995,-
  • De Auping Original Boxspring vanaf €2.095,-  i.p.v. €2.495,-

Het warme winterweken voordeel is geldig t/m zondag 2 februari.

‘Warme winterweken’ looptijd:

De looptijd van de warme winterweken voordeel-actie is tot en met zondag 2 februari 2020.

Auping ‘Warme winterweken’ voorwaarden:

Het ‘warme winterweken’ voordeel  is alleen van toepassing op aankopen die gedaan zijn tijdens de looptijd van deze actie. De besteldatum of aankoopdatum is hierbij leidend. Als enkel en alleen de afleverdatum valt binnen de looptijd van de ‘warme winterweken’ actie, geeft dat geen recht op de actie aangezien de besteldatum of aankoopdatum van toepassing is op deze actie. 

De actie is niet geldig in combinatie met andere lopende acties van Passie voor Slapen of Auping. De actie is niet van toepassing op showroommodellen. De actie is onder voorbehoud van wijzigingen van Auping. 

Auping collectie bij Passie voor Slapen:

Maak gebruik van deze actie en bezoek onze showroom met de gehele Auping collectie. Onze Slaapadviseurs geven je graag persoonlijk advies en natuurlijk kun je de verschillende onderdelen van de collectie echt ervaren in onze testhoek.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons