fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Dekbed opmaken doe je zo, snel en gemakkelijk met deze handige methode

Moeite met het opmaken van je dekbed? Zo kan het ook!

Het opmaken van je dekbed is niet bepaald een klus waar veel mensen naar uitkijken. Sterker nog, het dekbed opmaken wordt vaak uitgesteld ondanks dat we graag in schoon gewassen dekbed overtrek liggen. Het blijft een gedoe om het dekbed snel en gemakkelijk in je dekbed overtrek te krijgen en dan ook nog eens zonder plooien. Of dat het dekbed niet goed erin zit en je zo’n dun en slap randje krijgt precies waar je het voelt. Nee, het dekbed opmaken kan een behoorlijke klus zijn.

Handige manier om je dekbed op te maken

Gelukkig hebben we bij Passie voor Slapen een handige methode gevonden om zonder problemen en op een heel gemakkelijke manier je dekbed op te maken. Deze rol methode is zo gemakkelijk dat als je het eenmaal onder de knie hebt je op geen enkele andere wijze je dekbed meer zult opmaken. Bekijk goed de video waarin deze methode te zien is, mocht je er niet uitkomen stuur ons dan een bericht of kom langs bij één van onze winkels dan laten we het je zien.

De rol methode om je dekbed op te maken:

Hoe het werkt:

Stap 1: vouw het overtrek binnenstebuiten en leg het op je bed met de gesloten zijde aan het hoofdeind van het bed

Stap 2: Leg je dekbed op het overtrek

Stap 3: Rol het geheel (strak) op beginnend bij het hoofdeind van het bed en dus de gesloten kant van het overtrek

Stap 4: Vouw de instopstrook om de rol, feitelijk vouw je de beide zijde van de opening over de rol heen

Stap 5: Rol het geheel uit en schud eventuele plooien uit

Bekijk hier de video:

[ytplayer id=30939]

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons