fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Gratis Bluetooth Speaker actie van Silvana

Bij 2 hoofdkussens een Gratis Rockbox Bold XS Bluetooth speaker

Heerlijk slapen op een Silvana kussen en voor het slapen of bij het wakker worden luisteren naar je favoriete muziek? Bij Passie voor Slapen krijg je nu een Rockbox XS bluetooth speaker van Fresh ‘n Rebel cadeau bij aankoop van 2 Silvana hoofdkussens. De functies van de speaker zijn:

● Handzaam formaat ● Bluetooth wireless ● Splash waterproof ● Double fun mode – koppel 2 Bold XS speakers ● Speakerphone functie ● Incl. metalen clip voor bevestiging aan bijv. tas ● Playtime van 20 uur ● 4 uur Laadtijd ● In 5 trendy kleuren: Ice Grey, Misty Mint, Dusty Pink, Petrol Blue, Storm Grey

Maar 1 hoofdkussen nodig? Dan krijg je een gratis kussensloop

Met een Silvana katoenen kussensloop verleng je de levensduur van je Silvana hoofdkussen aanzienlijk en daarbij creëer je een hygiënisch en fris slaapklimaat.  Een Silvana kussensloop beschermt uw hoofdkussen tegen vochtkringen en houdt het hoofdkussen fris en schoon. Bij Passie voor Slapen krijg je een kussensloop cadeau bij aankoop van een Silvana hoofdkussen.

Bekijk alle aanbiedingen van Silvana hier!

 

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons