fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Origineel Silvana kussensloop cadeau

Origineel Silvana kussensloop gratis bij aankoop van een Silvana hoofdkussen

Met een Silvana katoenen kussensloop verleng je de levensduur van je Silvana hoofdkussen aanzienlijk en daarbij creëer je een hygiënisch en fris slaapklimaat.  Een Silvana kussensloop beschermt uw hoofdkussen tegen vochtkringen en houdt het hoofdkussen fris en schoon. Bij Passie voor Slapen krijg je een kussensloop cadeau bij aankoop van een Silvana hoofdkussen.

Bij 2 hoofdkussens een Gratis Rockbox Bold XS Bluetooth speaker

Heerlijk slapen op een Silvana kussen en voor het slapen of bij het wakker worden luisteren naar je favoriete muziek? Bij Passie voor Slapen krijg je nu een Rockbox XS bluetooth speaker van Fresh ‘n Rebel cadeau bij aankoop van 2 Silvana hoofdkussens.

Bekijk alle aanbiedingen van Silvana hier!

 

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons