fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

50% korting of tweede matras gratis op de FEEL-collectie

Bij Passie voor Slapen geloven wij dat we een gezonde nachtrust voor iedereen mogelijk kunnen maken. Om deze reden hebben wij de speciale collectie ‘Feel’ matrassen ontwikkelt waarmee we voor ieder budget een gezonde nachtrust kunnen verzorgen.

We vinden het heel belangrijk dat iedereen kan genieten van een goede nacht slaap en daarom krijg je bij aankoop van een matras uit de feel collectie, het tweede matras cadeau of 50% korting op de 2-persoons matrassen. Bekijk hier de modellen en de verschillende maten.

Niemand is hetzelfde, lang, kort, zwaar, licht, iedereen heeft weer net een ander lichaam en het is daarom dat niet iedereen even lekker kan slapen op hetzelfde matras. Dat is waarom wij niet maar 1 matras in onze winkels hebben, en de Feel Collectie uit 5 matrassen, met verschillende hardheden is opgebouwd. Dankzij deze brede opzet en voordelige prijs lukt het ons om voor iedereen een gezonde nachtrust mogelijk te maken.

Wanneer je een nieuwe matras gaat uitzoeken raden wij je dringend aan om dit in de winkel te doen. Het liefst zien we je natuurlijk in één van onze winkels, maar dat kan natuurlijk ook bij de slaapspeciaalzaak in jouw regio. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat je je laat adviseren door een expert, iemand die verstand heeft van ergonomie, de mogelijkheden en van eventuele problemen en ongemakken die met het nieuwe matras mogelijk verholpen kunnen worden.

Wij geloven dan ook niet in de online verkoop van one-size-fits-all matrassen. Een matras is kostbaar en kwetsbaar en deze kan je niet zomaar vacuüm trekken en op de post doen. Tuurlijk kan je bij ons een matras in de webshop kopen, maar we raden echt aan om dat pas te doen nadat je samen met een slaapexpert een geschikt matras hebt gevonden en je er ook op hebt gelegen, of dat nu in een van onze winkels is of bij een andere slaapspecialist.

Een matras gaat jaren mee, en gemiddeld slaap je er zo’n 50 uur per week op. Neem dus de tijd om te ontdekken wat de verschillen zijn tussen matrassen, laat je adviseren door een expert, en ervaar hoe de matrassen liggen in een slaapspeciaalzaak. 

Kom langs bij één van onze winkels of maak hier een afspraak

Nieuwsgierig naar de Feel-collectie? Klik hier om de collectie te bekijken!

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons