Nu de Auping Tone Extra Voordelig!

Voor de Tone boxspring heeft Auping een speciaal matras ontwikkelt. Geniet van een luxe 5-zone pocketveermatras en de heerlijke veerkrachtige Auping Tone topdekmatras van perfo latex. De matrassen zijn gestoffeerd in een van de drie stoffen stoffen en geaccentueerd met een mooie contrasterende bies. De matrassen en topdekmatras creëren zo’n heerlijk slaapcomfort en optimale ondersteuning zodat je nooit meer op wilt staan!

Auping Tone

De nieuwste boxspring van Auping, de Auping Tone! De hoogwaardige afwerking en oog voor detail maken de Tone een boxspring die niet alleen ontzettend lekker ligt maar er ook nog eens fantastisch uit ziet. De slanke boxspring op het stoere metalen frame geven de Tone een moderne uitstraling die past in iedere slaapkamer. De Auping Tone is gunstig geprijst waardoor je al slaapt op een echte Auping Boxspring vanaf €3.495,-!

Bekijk de Auping Tone bij ons in webshop of bekijk de speciale Auping Tone productpagina

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons