fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Acties Serta

Limited series

CLASSICO

CLASSICO ELEKTRISCH

SERTA CLASSICO - LIMITED SERIES v.a. €2.799

De Serta Classico is een klassieke boxspring met een moderne uitstraling. Het super strakke, rechte hoofdbord geeft dit bed een compleet eigen look. Een warme uitstraling en toch een trendy keuze. Maak een keuze uit drie schitterende kleuren voor de boxspring en het hoofdbord. Stijl het bed naar je smaak met een van de zeven verschillende potensets, of kies voor een van de drie luxe potensets (€100,- extra).

Limited series

BRUT

OOG VOOR DETAILS

SERTA BRUT - LIMITED SERIES v.a. €4.999

Dit prachtige bed is even stoer als zijn naam doet vermoeden. Strakke horizontale lijnen en een symmetrische vlakverdeling verlenen de Brut een robuuste, mannelijke uitstraling. In alles het tegendeel van een twijfelaar: uitgesproken, zelfverzekerd en ruim bemeten. Je zult merken dat al die ‘harde’ eigenschappen niets afdoen aan het superieure comfort. De Brut special edition is alleen verkrijgbaar in de Safari 212 kleur, Safari snake op het hoofdbord en de Safari Plain op de boxsprings en matras. Bij de potenset CLK88 heb je keuze uit 3 kleuren: zwart, chroom of koper.

Limited series

MAGNIFIQUE

SUBLIEME AFWERKING

SERTA MAGNIFIQUE - LIMITED SERIES v.a. €3.699

Een prachtig bed met een strakke look. De diagonale belijning in het licht gecapitonneerde hoofdbord zorgt voor een stoere uitstraling. Luchtig en tijdloos, een tikje Scandinavisch, dankzij de natuurlijke linnen stof. De bijbehorende kastjes zijn optisch bol en hebben een zachte vormgeving. Een spannende combinatie met het strakke bed. Stijl het bed naar je smaak met een van de zeven verschillende potensets, of kies voor een van de drie luxe potensets (€100,- extra).

Limited series

YORK

STIJLVOL DESIGN

SERTA YORK - LIMITED SERIES v.a. €3.299

De Serta York is een prachtige boxspring. De elegante knopen in het hoofdbord en de zachte stof maken dit bed een prachtige eye-catcher in de slaapkamer. Maak een keuze uit drie schitterende kleuren voor de boxspring en het hoofdbord. Stijl het bed naar je smaak met een van de zeven verschillende potensets, of kies voor een van de drie luxe potensets (€100,- extra).

Limited series

LIGNE

MEESTERLIJKE AFWERKING

SERTA LIGNE - LIMITED SERIES v.a. €3.199

De Serta Ligne is een stoere boxspring met een rustige uitstraling. De horizontale lijn in het hoofdbord geeft een rustgevend gevoel en maakt dit bed een kameleon in elke slaapkamer, zonder dat het zijn stijl verliest. Maak een keuze uit drie schitterende kleuren voor de boxspring en het hoofdbord. Stijl het bed naar je smaak met een van de zeven verschillende potensets, of kies voor een van de drie luxe potensets (€100,- extra).