fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Passie voor slapen is een erkende slaapspeciaalzaak volgens het CBW (Centrale Branchevereniging Wonen). Deze CBW Erkenning zorgt voor extra zekerheid op jouw aankopen bij Passie voor Slapen.

Op alle leveringen van Passie voor Slapen zijn de Algemene Voorwaarden van het CBW van toepassing. Deze voorwaarden ontvang je van onze medewerkers bij jouw aankoopbevestiging en zijn ook onderstaand na te lezen:Bovenop de garanties die van toepassing zijn volgens het CBW, biedt Passie voor Slapen je nog extra zekerheden op gebied van Service en Garantie:

Waarom CBW-Erkend kopen:

Kopen bij een CBW erkende woonwinkel biedt voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW Erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jouw als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor jouw van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, levertijd, vervoer en garantie. CBW erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling  met 3 garanties. Op het gebied van veilig aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een cbw erkende winkel failliet, dan ben je jouw geld niet kwijt. Ze bieden extra product garantie.

En mocht je een klacht hebben en er toch samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. Er zijn ruim 4000 CBW erkende winkels in het hele land. De winkels variërend van meubel-, keuken- en parketzaken tot winkels met tapijt, badkamers, slaapkamers en gordijnen, zijn te herkennen aan het speciale CBW erkend logo. Let daarom als je iets voor jouw interieur koopt altijd op het CBW erkend logo op de winkeldeur.

Laagste prijsgarantie:

Passie voor Slapen werkt met de laagst mogelijke prijzen. Mocht je een aankoop doen bij Passie voor Slapen en binnen 14 dagen na aankoop blijken dat je jouw aankoop elders goedkoper had kunnen doen, dan doen we niet moeilijk en betalen dat verschil terug.

Betaalservice:

Soms is je slaapkamer echt de sluitpost van je begroting. Soms wil je liever in termijnen betalen. Gewoon omdat het kan.

Bij Passie voor Slapen kun je ervoor kiezen om een vast bedrag per maand te kiezen of de looptijd van de aflossing te bepalen. Er zijn verschillende mogelijkheden, maar natuurlijk is een plan op maat het beste.

Overleg daarom tijdens het adviesgesprek met je eigen slaapadviseur. Lees meer: Per maand betalen

Aanbetaling:

Bij Passie voor Slapen hoef je geen aanbetaling te doen voor jouw aankopen. Het Montage Team is uitgerust met een mobiel pinapparaat, je betaald de aankopen pas op het moment dat Passie voor Slapen de aankopen netjes heeft bezorgd en geplaatst. Lees meer: Betaling van de aankoop

Bezorging en Montage:

Passie voor Slapen beschikt over een eigen vakkundig Montage Team. Het Montage Team is dagelijks onderweg om klanten te voorzien van hun aankopen. Je mag van hen verwachten dat jouw aankopen vakkundig worden geplaatst, en dat je na het plaatsen een goede uitleg krijgt over het gebruik en onderhoud van de aankopen. Lees meer: Bezorging & Montage

24 uurs service:

Mocht er, ondanks de zorgvuldige afhandeling van jouw aankopen, na de levering iets mis zijn dan kun je op Passie voor Slapen rekenen. Wij komen direct in aktie om het probleem te bekijken. Indien mogelijk wordt het probleem meteen opgelost. Mocht dit niet mogelijk zijn dan stelt Passie voor Slapen alles in het werk om zo snel mogelijk met een oplossing te komen voor het probleem. Daarbij zorgen we in ieder geval dat je wel gewoon kunt slapen. Passie voor Slapen houdt je continue en volledig op de hoogte! Lees meer: 24 uurs service

100 nachten Slaapgarantie:

Je hebt Passie voor Slapen het vertrouwen gegeven je te adviseren over jouw aankoop voor een slaapsysteem, matrassen en/of bedbodems. Als dank voor jouw vertrouwen is elk matras dan ook voorzien van 100 nachten omruilgarantie.

Hoe gaat dit in zijn werk:
ondanks ons advies en jouw goede gevoel over het nieuwe slaapsysteem wat je samen met ons hebt geselecteerd, kan het voorkomen dat na 100 nachten blijkt dat je niet kunt wennen aan jouw nieuwe slaapsysteem. Dan komt deze garantie pas echt goed van pas: maak een afspraak met je slaapadviseur, je bezoekt onze showroom en samen maken we een inventarisatie van jouw ervaringen met het slaapsysteem. Na deze inventarisatie zoeken we samen naar een ander slaapsysteem en wisselen dat gewoon om.

Gelukkig komt dit bijna niet voor. Maar als het dan toch gebeurt is deze extra service een welkome zekerheid. Lees meer: Slaapgarantie

Hoofdkussen Testservice:

Niets is persoonlijker dan een hoofdkussen. Bij Passie voor Slapen adviseren wij je graag en volledig over een nieuw hoofdkussen. Elke aankoop is voorzien van 14 nachten omruilgarantie. Mocht je na 14 nachten wakker liggen van je nieuwe hoofdkussen, dan is het tijd om Passie voor Slapen te bezoeken en samen met ons een nieuwe keuze te maken uit ons assortiment. Lees meer: Hoofdkussen Testservice

Dekbedden Testservice:

Klimaat in bed is onderdeel van een gezonde nachtrust. Ook al onze dekbedden zijn voorzien van 14 nachten omruil garantie. Te warm of te koud, beide kunnen oorzaken zijn van een onrustige nacht. Het dekbed zorgt voor het juiste klimaat in bed. Op het moment dat je ervaart dat jouw nieuwe dekbed niet zorgt voor het juiste klimaat in bed dan zien we je graag terug in onze showroom. Na het bespreken van jouw ervaringen met het dekbed, maken we samen een nieuwe keuze uit ons assortiment. Lees meer: Dekbedden Testservice

Garantietermijnen:

Bij Passie voor Slapen ontvang je op matrassen, bedbodems, en meubelen 5 jaar volledige garantie. Hoofdkussens en dekbedden en bedtextiel conform de CBW garantie.