fbpx

Maak Kennis met Beddinghouse

Bedding House is een Nederlands familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en distribueren van bed- & badtextiel. Het bedrijf is gevestigd in Lisse wat zich op minder dan een half uur rijden van Amsterdam bevindt. Het bedrijf is opgericht in 1978 en wordt binnen de Benelux beschouwd als marktleider op het gebied van bedtextiel.

De markt voor Bedding House buiten de Benelux is echter snel aan het groeien. Bedding House ontwikkelt niet alleen bed- & badtextiel voor hun eigen merken, zoals Beddinghouse, Kardol en het lifestyle- & accessoiremerk KAAT Amsterdam, maar ook voor bekende internationale merken zoals Auping, Oilily en Rivièra Maison. De productportfolio omvat onder andere dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, sierkussens, spreien en handdoeken.

Bedding House presenteert twee keer per jaar een nieuwe collectie. Deze collecties worden ontworpen en ontwikkeld door hun eigen ontwerpstudio, het creatieve hart van het bedrijf. Hier komen de verhalen tot leven en worden hun producten vol passie samengesteld. Wat alle collecties met elkaar gemeen hebben, is dat ze zijn ontworpen op basis van de laatste mode- en interieurtrends. Omdat Bedding House haar producten voortdurend wil blijven ontwikkelen, introduceren zij regelmatig nieuwe kwaliteiten en onderzoeken ze de mogelijkheden voor nieuwe en duurzame verpakkingen.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons