fbpx

Maak kennis met Essenza Home

ESSENZA HOME ontwerpt, produceert én distribueert al bijna 60 jaar stijlvolle homestyling producten voor verschillende interieurstijlen. Het bedrijf is in 1961 opgericht door meneer van Es (Van Es Bed- en Badmode) en werd in 1994 overgenomen door Roeland Smits. Vanaf dat moment ontwikkelde ESSENZA HOME zich tot een familiebedrijf. In 2008 kwam het Duitse familiebedrijf Best Line van Bernd Steverding onder de vlag van ESSENZA HOME erbij. Nu zijn er dus twee families onder één dak!

De volgende generatie

Inmiddels is de tweede generatie van de familie Smits werkzaam in het bedrijf, waarbij dagelijks kennis wordt overgedragen van vader op dochter. ESSENZA HOME is uitgegroeid tot een internationale organisatie met kantoren in meerdere landen en collega’s van diverse culturen, maar nog steeds staat bij het familiegevoel voorop. Ze hebben een ondernemende, open en creatieve cultuur en hechten er grote waarde aan dat iedereen zich thuis voelt. Wie of waar je ook bent.

Wat doen ze?

Ze ontwerpen rijke home & living collecties, bestaande uit luxe bed- en badtextiel, comfortabele homewear, activewear en trendy woondecoratie. Met dit uitgebreide productassortiment en meerdere seizoenscollecties per jaar bieden ze een totaalconcept voor het interieur; van slaapkamer en badkamer tot woonkamer.
Het diverse aanbod van merken staat voor verschillende (woon)stijlen en smaakvoorkeuren. Zo kan iedereen van zijn huis een thuis maken. Want dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Je thuis voelen.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons