fbpx

Een werkwijze ontwikkeld met- en voor klanten

Zo vinden we jouw ideale bed voor een echt goede nachtrust!

Onafgebroken de hele nacht doorslapen en uitgerust wakker worden vol energie! Dat noemen we bij Passie voor Slapen een echt goede nachtrust. Bij Passie voor Slapen draait het maar om 1 ding, onze klanten zo’n echt goede nachtrust bezorgen met de beste service! Door de jaren heen hebben we een effectieve werkwijze ontwikkeld met- en voor onze klanten waarmee we jou optimaal kunnen bedienen en onze beloftes waar kunnen maken. We laten graag meer zien over onze werkwijze, hoe het werkt en welke voordelen dat biedt voor jou. Samen op zoek naar jouw beste nachtrust ooit!

Sleep scan Passie voor Slapen

In 8 stappen jouw ideale bed

Onze werkwijze

STAP 1 - UW WENSEN BESPREKEN MET KOPJE KOFFIE

Uw wensen en eisen in kaart

Het tafelgesprek is bedoeld om goed te begrijpen wat jouw wensen en eisen zijn mbt je nieuwe bed. Ook zijn we benieuwd naar je huidige slaap-situatie, waar slaap je nu op, hoe beoordeel je de slaapkwaliteit in je huidige bed en heb je last van lichamelijke klachten? Uiteraard onder het genot van een kopje koffie, thee of iets fris nemen we hier goed de tijd voor.

STAP 2 - DIGITALE MATRAS METING

Meten is weten

Door handig gebruik te maken van de laatste technieken meten we in slechts een minuut welk type matras met welke mate van ondersteuning jouw lichaam nodig heeft. Een ligpositie op de rug en op de zij op een speciaal ontwikkeld meet-matras geeft ons alle benodigde gegevens. Op het grote scherm kun je direct het resultaat zien en ook  printen de resultaten voor je uit.

STAP 3 - TESTEN, VOELEN EN ERVAREN

Voel het verschil

Op basis van de matrasmeting gaan we de juiste matrassen voor je selecteren welke je uitgebreid kunt gaan testen. Elk merk heeft zo haar specifieke eigenschappen wat je zult merken tijdens het testen. Het komt dan aan op voorkeur, wat ligt voor jou het fijnst.

STAP 4 - BED SAMENSTELLEN

Ontwerpen zonder beperkingen

Op basis van de matrasmeting gaan we de juiste matrassen voor je selecteren welke je uitgebreid kunt gaan testen. Elk merk heeft zo haar specifieke eigenschappen wat je zult merken tijdens het testen. Het komt dan aan op voorkeur, wat ligt voor jou het fijnst.

STAP 5 - TERUG NAAR DE TAFEL

Resume

De belangrijkste stappen zijn inmiddels genomen, goed om even terug naar de tafel te gaan om alles nog eens op een rijtje te zetten. Kort evalueren welk droombed we hebben samengesteld op basis van welke wensen en eisen.

STAP 6 - PRIJS INDICATIE / OFFERTE OPMAKEN

Afstemming op budget

Een overzichtelijke en transparante offerte als samenvatting van al jouw wensen. Onze specialisten denken graag met je mee om het geheel af te stemmen op je budget.

STAP 7 - BESTELLEN

Afronding

Uw droombed is samengesteld binnen het beschikbare budget, we kunnen bestellen! Met een gemiddelde levertijd van 4-6 weken kun je snel genieten van je nieuwe bed. Alle documentatie geven we mee zowel op papier als via de mail met onze contactgegevens zodat je gemakkelijk contacten op kunt nemen bij vragen.

STAP 8 - BEZORGEN EN INSTALLEREN

Beste bezorgservice

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goede bezorg- en montageservice is. Wij werken met de specialisten van Fix Montage die, zoals je in de reviews kunt lezen, zeer gewaardeerd worden voor het werk dat zij leveren. Fix montage neemt contact met je op zodra er geleverd kan worden, jij geeft aan wanneer het jou het beste uitkomt qua dag en tijd en de afspraak staat!

Ons team

BENIEUWD WELK BED OF MATRAS HET MEEST GESCHIKT IS VOOR JOUW LICHAAM?

Of kom spontaan langs in één van onze vestigingen.