fbpx

De beste kussens

TEMPUR KUSSENS

ALLE TEMPUR KUSSENS SCHERP GEPRIJSD!

Topmerk kussens in de actie

Tempur is één van de topmerken die we al ruim 25 jaar met plezier en vol vertrouwen verkopen. Het merk staat voor kwaliteit, innovatie en ervaring. Lekker slapen met de juiste ondersteuning voor je nek en hoofd begint hier, nu tijdelijk met een aantrekkelijke korting. 

Kussens gebaseerd op NASA technologie

Tempur verkoopt al jarenlang hoofdkussens van de hoogste kwaliteit. Het drukverlagende Tempur materiaal is gebaseerd op NASA-technologie waardoor het een nog betere ondersteuning biedt voor je hoofd en nek. Voor een echt goede nachtrust is het kussen essentieel, met een Tempur kussen zit je goed.

De Tempur hoofdkussens zijn onder te verdelen in 2 categorieën

Ergonomische kussens

Met een optimaal ergonomisch hoofdkussen nog meer ondersteuning daar waar uw lichaam dat nodig heeft.

Comfort hoofdkussens

De Tempur comfort collectie biedt optimale ondersteuning voor uw hoofd en nek met een klassieke kussen vorm.

Bekijk hier een aantal Tempur kussens

De slaaphouding is belangrijk bij het vinden van het juiste kussen. Zijslapers, rugslapers en buikslapers hebben een ander kussen nodig voor de juiste ondersteuning. We adviseren graag en vrijblijvend over het beste hoofdkussen voor uw lichaam.

Tempur Original – SmartCool

 159,00

Tempur Ombracio

 199,00

Tempur Sonata

 179,00

Tempur Symphony

 169,00

Voor elke slaaphouding een kussen

Tempur heeft slim ingespeeld op de benodigde ondersteuning voor het hoofd en nek tijdens onze slaap. Iedere slaaphouding vraagt om een specifieke ondersteuning. Met de diverse modellen van Tempur is er voor iedereen een passend kussen.

Wat is belangrijk bij aanschaf van een nieuw kussen? Dat de wervelkolom in een rechte lijn voor zijslapers ligt of in de natuurlijke S-vorm voor rugslapers. Dan komt de wervelkolom tot rust tijdens de nacht en krijgt het de kans om volledig te herstellen van de dag ervoor. 

Rugslaper

Rugslapers hebben vergeleken met zijslapers een iets lager kussen nodig om de wervelkolom in de juiste positie te krijgen.

Zijslaper

Zijslapers hebben een hoger kussen nodig doordat de schouders uitsteken en er daardoor meer ruimte tussen hoofd en matras komt.

Buikslaper

Specialisten raden buikslapen af, als u echter toch op uw buik wenst te slapen kies dan voor een zacht en laag kussen.

ERGONOMISCH HOOGSTANDJE

Volledig ontspannen slapen en uw nekwervels de perfecte ondersteuning bieden met de Tempur ergonomische kussens. Herstellen van de dag terwijl u slaapt.