fbpx

Slapen op NASA technologie

TEMPUR MATRASSEN

ALLE TEMPUR MATRASSEN SCHERP GEPRIJSD!

Wat Tempur zo bijzonder maakt

Het unieke van Tempur is eigenlijk de combinatie van jarenlange ervaring in slaap en innovatie, het drukverlagende Tempur materiaal gebaseerd op NASA-technologie en een ongekend goede klantenservice. Wereldwijd is Tempur een leider in slaapcomfortproducten en bij Passie voor Slapen verkopen we al ruim 25 jaar vol vertrouwen dit geweldige merk. Voor Tempur kussens en matrassen bent u hier op de juiste pagina.

COOLTOUCH TECHNOLOGIE

Door de Cooltouch technologie ligt u er cool-tjes bij en wordt vocht tijdens de nachtrust nog beter afgevoerd. Een goede temperatuur regeling heeft veel invloed op de kwaliteit van uw nachtrust.

Bekijk hier de Tempur Pro en Prima

Tempur pro (smart cool)

 1.799,00

Tempur prima (smart cool)

 1.599,00

Tempur garanties

NASA Technologie

Afritsbare hoes

Op 60º wasbare hoes

10 jaar garantie

De meest gestelde vragen

De vragen van onze klanten m.b.t. kasten

Hoe weet ik welk kussen voor mij het beste is?

Met de handige kussenwijzer kun je snel en gemakkelijk zien welk kussen voor jou geschikt is. Beantwoord een paar vragen en de kussens worden direct weer gegeven. 

Hoe vind ik het juiste matras?

Het juiste matras vind je met een slaapadviseur, de enige manier om er zeker van te zijn dat je een matras kiest die perfect bij jouw lichaam past. Een goed matras biedt de juiste ondersteuning aan je lichaam waardoor het volledig kan herstellen tijdens de nacht. Dit is voor iedereen anders, laat je goed adviseren en koop geen matras online zonder er op gelegen te hebben met hulp van een slaapadviseur.

Ik heb last van mijn nek, welk kussen is dan het beste?

Naast eventuele nekklachten of andere klachten zijn er nog meer zaken van belang om het juiste kussen te vinden. Doe de kussenwijzer op onze site waar alle belangrijke vragen in zijn verwerkt. 

Hoe lang gaat een matras mee?

Gemiddeld gaat een goed matras zo’n 10 jaar mee. Het is dus erg belangrijk dat je het juiste matras kiest. Je wilt immers gedurende 10 jaar een goede ondersteuning hebben en lekker kunnen slapen.

Heb ik garantie op Tempur producten?

De standaard garantie op matrassen is 10 jaar en op de kussens 3 jaar. Daarnaast geldt ook de 90 dagen omruilgarantie op matrassen.

Wat kost een goed matras?

Alle matrassen die wij bij Passie voor Slapen verkopen zijn van top kwaliteit. De prijzen variëren maar je kunt ervan uitgaan dat de instap modellen van hoogwaardige kwaliteit zijn, gerust 10 jaar mee kunnen gaan en een zeer goede ondersteuning bieden. Als je budget het toelaat kunt je kiezen voor de uitgebreidere modellen die weer net iets meer bieden voor met name extra comfort.  

Kan ik tijdens de lockdown matrassen testen?

Dat kan zeker met de Passie voor Slapen thuis-test-service. Je kunt een afspraak maken via onze site voor een dag dat we langskomen met test matrassen. Voorafgaand zal een call plaatsvinden zodat wij precies weten welke matrassen we mee moeten nemen.

Betekent een nieuw matras ook een nieuw bedbodem?

Over het algemeen is dat niet het geval, dit is afhankelijk van hoe oud de huidige  bedbodem is. Een goed bedbodem gaat zomaar 30 jaar mee. Maak je gebruik van de thuis-test-service dan kan onze slaapadviseur direct de bedbodem bekijken om je hierin te adviseren.