fbpx
Bella Donna Zomerdeken

Koelt in hete zomernachten. Heerlijk verfrissend en heerlijk knuffelbaar.

Direct leverbaar in 3 elegante kleuren en 2 maten

Klimaat concept

Geen zomer zonder zomerdeken! Wie droomt van verkwikkende nachtrust tijdens warme zomernachten, mag wakker worden: In de Bella Donna zomerdeken zit dankzij het natuurlijke cellulosevezel Tencel® een uitgekiend klimaatconcept voor een aangenaam op temperatuur gebracht en droog slaapklimaat. De fantastische functionele vezel zorgt ervoor, dat de zomerdeken vocht uitstekend opneemt en daarnaast ook nog bacteriën en geuren tegenhoudt! De toedekzijde van de zomerdeken bestaat uit hoogwaardig katoenjersey, natuurlijk veredelt met aloë vera en zijdeproteïne.

Verkijgbaar in 3 kleuren en 2 maten vanaf €99,95

Verkoeling en verfrissing

De elegante en verkoelende zomerdeken van Formesse geeft je een heerlijke verkoeling tijdens warme zomeravonden. Dankzij de natuurlijke cellulose vezel Tencel is een uitgekiend klimaat concept verwerkt voor een aangename temperatuur en een droge slaapomgeving. Je kunt de zomerdeken zo gebruiken, geen dekbedovertrek nodig. Even wassen in de ochtend en ’s avonds weer te gebruiken. De zomerdeken bevat geen chemische toevoegingsmiddelen en is volledig biologisch afbreekbaar. De gratis kussensloop werkt ook verkoelend en zolang de voorraad strekt geven we die er cadeau bij. 

Uniek klimaatconcept

Lichter en soepeler weefsel

Hoogwaardig jacquard-jersey

Geen dubbele manchetten

Dekbed, sprei, reisdeken

5 kleuren

2 maten: 150x220 & 220x260

150 x 220

€99,95 inclusief gratis verkoelend kussensloop

220 x 260

€175,- inclusief gratis verkoelend kussensloop

De Bella Donna zomerdeken wordt eenvoudig zonder dekbedovertrek gebruikt. De deken is niet alleen een elegante eyecatcher in iedere slaapkamer. Ook als deken voor op de bank ziet deze er goed uit.

En het beste: Door het handige formaat is deze deken zeer geschikt voor op reis.

TENCEL ™ Lyocell wordt gewonnen uit de hernieuwbare grondstof hout en is volledig biologisch afbreekbaar. Het gebruikte hout is, volgens de strikte richtlijnen van het Lenzing hout- en pulpbeleid, uitsluitend afkomstig van duurzame, gecertificeerde en gecontroleerde bosbouw.

TENCEL™ Lyocell-vezels worden als zeer duurzaam beschouwd vanwege het milieuvriendelijke, gesloten productieproces. Met hoge hulpbronnenefficiëntie en lage ecologische impact wordt de houtpulp omgezet in cellulosevezels. De oplosmiddelen die worden gebruikt in dit spinproces worden tot 99% teruggewonnen uit het proceswater en opnieuw gebruikt.

Uit de natuur gewonnen, zijn alle standaard TENCEL ™ Lyocell-vezeltypes gecertificeerd biologisch afbreekbaar en composteerbaar onder industrie, huishouden, bodem en zee omstandigheden. Ze kunnen dus volledig terugkeren naar de natuur.

Beschikbaar in 3 elegante kleuren

Alle drie de kleuren zijn direct leverbaar en binnen 3 werkdagen thuis bezorgd.