fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Overdracht van ons nieuwe pand!

Vandaag was het dan eindelijk zover! Een lang en moeizaam traject hebben we dan eindelijk kunnen afsluiten met aankoop en de overdracht bij de Notaris van ons nieuwe pand aan de Eikenlaan 229, te Alphen aan den Rijn. 

Waarom nou verhuizen?

Momenteel zijn we gevestigd aan de Euromarkt in Alphen aan den Rijn, een goede lokatie, we hebben er de afgelopen 20 jaar met veel plezier gewerkt. Meerdere keren zijn we in gesprek geweest met de verhuurder maar helaas waren er geen mogelijkheden om het pand in eigendom te krijgen.

De huur was niet misselijk, we wilden erg graag verbouwen en daarnaast meer geld steken in het uitwerken van het concept.

We waren dus al enige tijd opzoek naar een nieuw pand waarin we onze nieuwe visie op retailen konden verwerken, kosten konden verlagen en zo instaat zijn extra geld te steken in een betere klantbeleving.

Opeens was daar onze kans. De Eikenlaan 229 kwam te koop. Perfecte oppervlakte, perfecte ruimte voor onze plannen, een zeer mooie koopprijs, kortom perfecte match.

De verbouwing

Bij de eerste bezichtiging was het best wel even schrikken, achterstallig onderhoud, enorm inefficient ingedeeld, een behoorlijk roze bril was nodig om hier wat in te zien. Rustig zijn we stap voor stap een lijst gaan maken van alle investeringen die we moeten doen om het pand op te knappen en geschikt te maken. Stukje bij beetje zaggen we het steeds meer vorm krijgen en toen was er ineens het moment, dit moeten we gewoon doen.

We staan dus voor een behoorlijke ingrijpende verbouwing. De buiten muren en het dak blijft staan, maar daar is dan ook wel alles mee gezegd. Van elektra tot CV, van keuken tot toiletten alles gaan we aanpakken.

Het nieuwe Passie voor Slapen

Passie voor Slapen staat bekend om haar persoonlijke advies op gebied van nachtrust. Vakmanschap vinden wij! Dat willen we heel graag nog meer gaan benadrukken. Alle ruimte om onze adviezen op een prettige manier te kunnen geven, te ondersteunen met uitleg van materialen en in een gezellige sfeer.

Erg vaag omschreven maar wel recht uit ons hart. Je zult natuurlijk begrijpen dat we de definitieve uitwerking van onze plannen nog even voor ons houden. Maar neem van ons aan, we zullen echt komen met een verrassende invulling 🙂

Grote opening op nieuwe lokatie

Tussen half November en eind November 2015 zullen we onze deuren gaan openen op onze nieuwe lokatie. Uiteraard volgt er een openingsfeest begin December 2015. Tot die tijd zijn we je natuurlijk gewoon van dienst op onze huidige lokatie aan de Euromarkt.

Showroom leegverkoop

Bij een nieuwe winkel, starten we natuurlijk met een geheel nieuwe collectie. De huidige showroom zal dan ook geheel leeg verkocht gaan worden. Inmiddels zijn we al stilletjes gestart met de leegverkoop. De stickers en marketing om dat kenbaar te maken zullen snel gaan volgen. Omdat het nog niet zo bekend is, zijn de echte parels natuurlijk vooral nu te krijgen!

En nu aan de slag

Natuurlijk nemen we onze bezoekers graag mee in onze reis naar de opening. Van begin situatie naar het eind resultaat, we plaatsen zoveel mogelijk over elke stap die we nemen. Met ontzettende kriebels in onze buik gaan we zo de eerste stappen zetten! To be continued!

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons