fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Wij zijn verhuisd!!!

Eindelijk is het dan zo ver! Maanden lang, zijn we samen met ons team heel erg hard bezig geweest om onze nieuwe winkel geheel klaar te maken voor de verhuizing. Vandaag (29 november 2015) was het dan eindelijk de laatste dag dat we open waren op de Euromarkt. Per 30 november 2015 zijn we te vinden op de Eikenlaan 229.

Paar dagen zal het rommelig zijn

De komende dagen gaan we keihard aan de slag op de nieuwe locatie. Dat zal gaan betekenen dat het de komende dagen gezellig rommelig zal zijn op onze nieuwe locatie. Om de overlast voor jou als klant zo klein mogelijk te houden, hebben we besloten gewoon open te zijn op onze nieuwe locatie.

4 a 5 december 2015 zal de overlast voorbij zijn

Vanaf 4 a 5 december 2015 zal de meeste overlast verholpen zijn en hopen we ons weer volledig te kunnen storten op onze Passie voor Slapen. We hopen je snel te begroeten op onze nieuwe locatie!

Groeten van het team van Passie voor Slapen

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons