fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Auping Showmodellen Sale tot 50% korting -2016

 

De nieuwe collectie gaat in de maanden September en Oktober alweer binnen stromen. Nieuwe kleuren passend bij het nieuwe seizoen en ook weer een leuke opfrissing en andere uitstraling voor onze showroom. Dat gaat betekenen dat we afscheid moeten gaan nemen van enkele zeer mooie Auping combinaties.

Showmodellen Sale van Auping Modellen

Verschillende matrassen, onze beide Auping Match modellen, het Auronde model en nog enkele andere mooie opstellingen van Auping bieden wij aan in de opruiming. De kortingen lopen op tot wel 50%.

Kom de showmodellen van Auping bekijken in onze showroom

Alle modellen staan in onze showroom zodat je rustig kunt bekijken of een van de modellen zou kunnen passen in jouw gewenste sfeer en stijl van je slaapkamer. Onze medewerkers voorzien je natuurlijk graag van persoonlijk advies!

Auping Summersale Folder van Passie voor Slapen

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons