fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Nieuw: Silvana Support Royale hoofdkussens

 

In deze blog lees je meer over de product ontwikkelingen van Silvana uit het verleden. Voor de nieuwste producten van Silvana verwijzen we je graag naar onze speciale Silvana pagina op onze website, klik eenvoudig hier om de pagina te bekijken!

 

Het meest gebruikte hoofdkussen van Nederland is met afstand: De Silvana Support. Een hoofdkussen wat in enorm veel slaapkamers terug te vinden is. Ben jij nou een van die enthousiaste gebruikers? Dan hebben we goed nieuws: Nieuw in de collectie is de Silvana Support Royale!

Nieuw: Silvana Support Royale

De Silvana Support serie krijgt er een koninklijk zusje bij: de Silvana Support Royale, voor als het nét iets mooier en luxer mag. De Royale is het eerste donzen kussen in de Silvana Support serie.

De heerlijk zachte en goed vochtregulerende tijk van bamboe/katoen zorgt samen met de hoogwaardige donzen vulling en Vita Talalay® latex neksteun voor ultiem slaapcomfort.

De Silvana Support Royale is vanaf nu verkrijgbaar in de hardheden Zacht, Medium en Stevig.

Welke soorten zijn verkrijgbaar in de Silvana Support Royale collectie:

Silvana Support Royale Zacht
Voor zachte ondersteuning.
– Voor gebruik op een zacht slaapsysteem
– Voor gebruiker met smalle schouders, smal postuur
– Voor gebruiker met buik, rug of zij  slaaphouding

Silvana Support Royale Medium
Voor gemiddelde ondersteuning.
– Voor gebruik op een gemiddeld (hardheid) slaapsysteem
– Voor gebruiker met een gemiddelde schouder, gemiddeld postuur
– Voor gebruiker met een rug of zij slaaphouding

Silvana Support Royale Stevig
Voor een beetje stevige ondersteuning.
– Voor gebruik op een wat steviger slaapsysteem
– Voor gebruiker met een bredere schouder, gemiddeld postuur
– Voor gebruiker met een rug of zij slaaphouding

De verschillende Silvana Support Royale producten in onze webshop:

Welke versie Silvana Support Royale vervangt mijn huidige Silvana Support het beste?

Silvana Support Saphir (Oranje versie) = Silvana Support Royale Zacht

Silvana Support Emerald (Paarse versie) = Silvana Support Royale Medium

Silvana Support Fluorine (Blauwe versie = Silvana Support Royale Stevig

Silvana Support Royale verkrijgbaar in onze showroom en webshop

Natuurlijk zijn de hoofdkussens van Silvana Support Royale zowel te krijgen in onze showroom als website. In de showroom kun je de verschillende exemplaren gelijk even testen en kijkt onze slaapadviseur graag mee om de juiste keuze te kunnen maken.

In onze webshop zijn de Royale hoofdkussens natuurlijk ook te vinden:

<>

Silvana Support Royale Zacht beschrijving:

De Silvana Support Royale Zacht heeft een normale zachtheid en is daarmee uitermate geschikt voor het gebruik op een normaal matras en wanneer je een gemiddeld postuur hebt.

De heerlijk zachte en goed vochtregulerende tijk van bamboe/katoen zorgt samen met de hoogwaardige 90% witte eendendons vulling en de neksteun voor ultiem slaapcomfort. De Aegis® behandeling maakt het kussen schimmel- en bacteriewerend voor fris en hygiënisch slapen.
Het Nomite keurmerk garandeert bovendien dat het kussen uitermate geschikt is voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt.

De neksteun van de Silvana Support Royale is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen.

De Silvana Support Royale is niet wasbaar. Voor extra hygiëne en een langere levensduur van het kussen raden we daarom aan een molton sloop te gebruiken. De molton slopen van Silvana nemen het transpiratievocht volledig op. De slopen zijn niet alleen heerlijk zacht en wasbaar op 60°C, ze zijn bovendien behandeld tegen huisstofmijt.

Silvana Support Royale Medium beschrijving:

De Silvana Support Royale Medium is iets steviger dan de zachte versie en is daarmee uitermate geschikt voor het als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld tot groter dan gemiddeld van postuur bent.

De heerlijk zachte en goed vochtregulerende tijk van bamboe/katoen zorgt samen met de hoogwaardige 90% witte eendendons vulling en de neksteun voor ultiem slaapcomfort. De Aegis® behandeling maakt het kussen schimmel- en bacteriewerend voor fris en hygiënisch slapen.
Het Nomite keurmerk garandeert bovendien dat het kussen uitermate geschikt is voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt.

De neksteun van de Silvana Support Royale is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen.

De Silvana Support Royale is niet wasbaar. Voor extra hygiëne en een langere levensduur van het kussen raden we daarom aan een molton sloop te gebruiken. De molton slopen van Silvana nemen het transpiratievocht volledig op. De slopen zijn niet alleen heerlijk zacht en wasbaar op 60°C, ze zijn bovendien behandeld tegen huisstofmijt.

Silvana Support Royale Stevig beschrijving:

De Silvana Support Royale Stevig is het stevigste uit de serie van 3 Royale kussens. Het is uitermate geschikt voor als je op een stevig matras slaapt en gemiddeld tot groter dan gemiddeld van postuur bent.

De heerlijk zachte en goed vochtregulerende tijk van bamboe/katoen zorgt samen met de hoogwaardige 90% witte eendendons vulling en de neksteun voor ultiem slaapcomfort. De Aegis® behandeling maakt het kussen schimmel- en bacteriewerend voor fris en hygiënisch slapen.
Het Nomite keurmerk garandeert bovendien dat het kussen uitermate geschikt is voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt.

De neksteun van de Silvana Support Royale is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen.

De Silvana Support Royale is niet wasbaar. Voor extra hygiëne en een langere levensduur van het kussen raden we daarom aan een molton sloop te gebruiken. De molton slopen van Silvana nemen het transpiratievocht volledig op. De slopen zijn niet alleen heerlijk zacht en wasbaar op 60°C, ze zijn bovendien behandeld tegen huisstofmijt.

Meer weten over de Silvana Support Royale hoofdkussens?

Neem contact met ons op via Live Advies of bezoek onze showroom. Onze medewerkers vertellen je graag meer en beantwoorden al je vragen.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons