fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Gezocht: Hulpkracht Meubelbezorger

Wij zoeken een handige harrie die 2 à 3 dagen per onze monteur kan helpen met het bezorgen en monteren van bedden en slaapkamermeubels! Leeftijd speelt geen rol, zolang je maar in staat bent om meubels & bedden de trap op te tillen, en een klantvriendelijke instelling hebt!

Wat ga je doen?
Als meubelbezorger bezorg je samen met een collega meubelen(bedden) door heel Nederland. Wanneer je de bedden aflevert, controleer je deze op juistheid, beschadiging en compleetheid. Naast het afleveren is het mogelijk dat je de meubelen dient te monteren. Tevens zorg je dat de klant zijn betaling voldoet. Service staat bij ons hoog in het vaandel, dus je doet er alles aan om de klant blij te maken.

Wie zoeken wij?
– Je past perfect in een gezellig team!
– Je vindt het leuk om je best te doen voor een klant.
– Je weet van aanpakken.
– Het is voor jou geen probleem om soms wat zwaardere meubels de trap op te tillen.
– Je hebt rijbewijs B

Geïnteresseerd?
Neem dan even contact op met:
kees@passievoorslapen.nl

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons