2e matras cadeau

2e matras cadeau: heerlijk slapen kan nu heel voordelig!

Bekijk het volledige overzicht in de webshop.

2e matras cadeau

In onze Passie voor Slapen collectie tref je 5 verschillende matrassen met elk hun eigen specifieke ligcomfort. Je ontvangt nu bij elk matras de tweede cadeau.

Feel Basic
Ben jij echt toe aan een nieuw matras en slaap je zonder problemen? Dan is het Feel Basic matras een voordelige keus. Dit matras is ook uitermate geschikt voor kinderen die voor het eerst in een groot bed gaan slapen. Met het Feel Basic matras slaap je al op een 7-zone pocketvering matras vanaf € 295,-, nu het 2e matras cadeau.

Feel Good
Ben jij op zoek naar gewoon een goed matras en heb je geen specifieke klachten? Het matras Feel Good is dan de perfecte keus. Gewoon zoals de naam al zegt een goed matras. Feel Good is een 7-zone pocketvering matras en heeft een mooie tijk. Een GOED matras waar je prima de komende jaren op kunt slapen. Normaal vanaf € 395,- per stuk, nu het 2e matras cadeau.

Feel Better
Ben jij op zoek naar comfort en ondersteuning vanwege bijvoorbeeld bepaalde rug- of heupklachten. De Feel Better is een luxe Pocketveer met een mooie afdeklaag van koudschuim. Het matras geeft een goede ondersteuning door de verschillende zones en ook de luxe afdeklaag geeft een prettig ligcomfort. Normaal vanaf € 495,- per stuk, nu het 2e matras cadeau.

Feel Excellent
Wil jij uitgerust wakker worden? Opstaan met wakkere energie? De juiste ondersteuning en aangenaam comfortabel liggen? De Feel Excellent heeft het allemaal te bieden. Normaal vanaf € 595,- per stuk, nu het 2e matras cadeau.

Feel Cool
Het Feel Cool matras biedt alles van het Feel Excellent matras, met als bonus één koele zijde. Heb jij het snel warm? Dan heb jij extra profijt van de koele zijde tijdens warme nachten! Normaal vanaf € 695,- per stuk, nu het 2e matras cadeau.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons