fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Nolte Kledingkast Maatwerk

Een echte Nolte kledingkast met je eigen ontwerp

Als je op zoek bent naar een nieuwe kledingkast dan ben je bij Passie voor Slapen aan het juiste adres. Bij Passie voor Slapen werken we met het bekende merk Nolte, een naam die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzame productie, innovatie en stijlvolle designs. Bekijk hier onze speciale Nolte kledingkast pagina op onze website waar je alles over maatwerk kledingkasten vindt.

 

 

De kledingkast is tegenwoordig veel meer dan een opbergruimte voor de garderobe. Met de moderne designs van de kledingkasten, de hoogwaardige materialen en de unieke accessoires is het een waar meubelstuk geworden als aanvulling op de slaapkamer inrichting.

Wat maakt de Nolte kledingkasten uniek?

Het unieke aan een kledingkast van Nolte is dat je een geheel eigen indeling kunt maken zodat de kledingkast volledig is afgestemd op jouw wensen. Heb je liever meer ruimte voor je schoenen of juist meer ruimte voor hangkleding of ben je op zoek naar specifieke accessoires voor je kledingkast? Een grote spiegel aan de binnenkant van de kledingkast of juist aan de buitenkant met daarbij een design spotlight voor extra verlichting. Wat je wensen ook zijn, het is allemaal mogelijk met de Nolte kledingkasten.

 

Hoe ver gaat het maatwerk bij een Nolte kledingkast?

Het maatwerk is feitelijk oneindig. Niet alleen kunnen we de indeling van de kledingkast op vele manieren aanpassen, ook de maatvoering en vormgeving van de kast is maatwerk. Waarom dat belangrijk is merk je wanneer je te maken hebt met afwijkende hoeken in je kamer.

Hoe kan ik mijn nieuwe kledingkast ontwerpen?

Het ontwerpen van je kledingkast doen we met de 3D kastplanner welke in onze winkels aanwezig is. Samen met een van onze specialisten gaan we jouw nieuwe kledingkast ontwerpen. Meestal duurt dit een uur of iets langer, dit is afhankelijk van wat je precies wilt. Je kunt heel gemakkelijk een afspraak inplannen op onze website via deze link.

Wat moet ik voorbereiden als ik naar de winkel kom?

Met de 3D kastplanner simuleren we jouw slaapkamer met exact dezelfde maten. Belangrijk dus om de maten van de ruimte waar je de kast wilt hebben mee te nemen naar de winkel. De belangrijkste maten zijn de breedte, de hoogte en de diepte.

Nolte Kledingkast 20% voordeel

Op de Nolte kledingkast collectie geven we maar liefst 20% korting. Pak je voordeel en kom langs bij onze winkels en vraag naar de actie. We kunnen a.d.h.v. jouw wensen direct je voordeel berekenen.

Bekijk hier de video over het ontwerpen an je eigen kledingkast

In 3 stappen jouw kledingkast ontwerp kant en klaar

Het ontwerpen kan beginnen. Door de handige drag and drop tool kun je heel gemakkelijk alle accessoires en de varianten van de kledingkast-delen selecteren en in het ontwerp passen.

Stap 1 – De contouren van de kledingkast

In basis beginnen we met de contouren van de kledingkast, de verschillende kastdelen stemmen we volledig af op de ruimtes die beschikbaar zijn. Hierbij houden we rekening met hoeken in jouw kamer.

Stap 2 – De indeling van de kledingkast

Vervolgens gaan we naar de indeling van de kast kijken, dit is het onderdeel waar de kast precies wordt afgestemd op jouw behoefte. Laat je inspireren door de vele accessoires die vaak slimme oplossingen bieden voor kleine of grote problemen met je huidige kledingkast. We kunnen letterlijk alle accessoires bekijken met de 3D kastplanner, in de kast simuleren en vervolgens weer vervangen voor iets anders.

Stap 3 – Het design en de afwerking van de kledingkast

Vervolgens gaan we naar de indeling van de kast kijken, dit is het onderdeel waar de kast precies wordt afgestemd op jouw behoefte. Laat je inspireren door de vele accessoires die vaak slimme oplossingen bieden voor kleine of grote problemen met je huidige kledingkast. We kunnen letterlijk alle accessoires bekijken met de 3D kastplanner, in de kast simuleren en vervolgens weer vervangen voor iets anders.

Het eindresultaat

Het is zover, je kast is af, volledig zoals jij hem wilt hebben. We printen het kast-ontwerp uit en een digitale versie is al onderweg naar je inbox terwijl je nog in de winkel bent. Op basis van het ontwerp wordt de kledingkast besteld en komen we de kast brengen en monteren zodra deze geleverd is. We maken telefonisch een afspraak voor het bezorgen en monteren van de nieuwe kledingkast en voor je het weet staat hij zoals ontworpen op de 3D kastplanner in je slaapkamer.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk alles over je eigen kledingkast ontwerp op onze speciale kledingkast-ontwerp-pagina!

 

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons