fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Nolte Kledingkast met hoge kortingen

Bij Passie voor Slapen geven we hoge korting op de kledingkasten van Nolte. Maar dat niet alleen, je kunt nu namelijk je eigen kledingkast ontwerpen in 3D. Dus je kunt zelf bepalen hoeveel ruimte je reserveert voor je schoenen, voor je hangkleding of juist voor je sieraden.

In beide Passie voor Slapen winkels hebben we de 3D kastplanner klaar staan om jouw nieuwe kast te ontwerpen. Samen met één van onze specialisten ontwerpen we de kledingkast van je dromen. De enorme keuze aan accessoires maken het helemaal compleet, met de handige drag and drop functie kunnen we ieder item aan je kledingkast ontwerp toevoegen.

Dus ben je op zoek naar een nieuwe kledingkast dan kun je direct een afspraak maken om te gaan ontwerpen. Handig om alvast de maten van de ruimte waar de kledingkast komt te staan op te meten zodat we grofweg een inschatting hebben van de beschikbare ruimte. Heb je te maken met een afwijkende hoek in de kamer, geen probleem want daar houden we gewoon rekening mee. Dat noemen we een kledingkast op maat.

Bekijk hier de aanbieding en alles over de Nolte Kledingkast Maatwerk opties op onze speciale Nolte Maatwerk pagina. Of liever direct een afspraak inplannen? Dat kan via deze link en vergeet niet aan te geven of je iets lekker bij de koffie lust.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons