fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

Tempur kussens 25% korting

Profiteer nu van 25% korting op de Tempur hoofdkussens. Ben je toe aan een nieuw kussen dan ben je bij Passie voor Slapen aan het juiste adres. We geven op de Tempur kussens nu tijdelijk 25% korting op alle Tempur kussens.

Weet je niet precies welk kussen je nodig hebt? Heb je last van nekpijn of rugklachten? Dan kan een nieuw kussen de oplossing bieden. Het is belangrijk dat je kussen de juiste ondersteuning biedt en die is voor iedereen anders. Het juiste kussen wordt afgestemd op je matras (hard of zacht), je lighouding (rug, zij of buik) en je lichaamsbouw (schouders, nek, rug). Bel één van onze slaapadviseurs die in slechts een paar vragen precies kan bepalen welk(e) kussens geschikt voor jou zijn.

Tempur heeft jarenlange ervaring op het gebied van hoofdkussens, bij Passie voor Slapen werken we lange tijd met dit sterke merk. De Nasa technologie die zij gebruiken bij het ontwikkelen van hun kussens kan een reden zijn om voor Tempur te kiezen maar er zijn nog veel meer redenen om Tempur te kiezen. We hebben alles op een rijtje gezet op de speciale Tempur actiepagina.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons