fbpx

Auping Nachtkasten

Al meer dan 130 jaar werkt Auping aan de beste manieren om uit te rusten. Een Auping is maatwerk, handwerk, vakwerk. Dat maakt Auping zo bijzonder. De gehele collectie wordt gemaakt met veel aandacht voor detail, voor het milieu en voor de toekomst. Zo zorgt Auping ervoor dat elke morgen beter is dan gisteren. De nachtkasten van Auping hebben een modern en elegant ontwerp dat goed past bij de collectie ledikanten en boxsprings.

Original Tafelt

Het Auping Original Ledikant is een simplistisch en minimalistisch ledikant dat past in elke slaapkamer. In 2014 werd de Auping Original onderscheiden met de award Goed Industrieel Ontwerp. De bijpassende tafel van hout is beschikbaar in 16 kleuren en wordt aan de onderzijde van het ledikant gemonteerd. De zwevende tafel past perfect bij de Original en biedt opbergruimte zonder van het minimalistische ontwerp af te stappen.

Essential Bedtafel

De Essential is een modern en eigentijds ledikant en daar hoort natuurlijk een moderne en eigentijdse bedtafel bij. Ontworpen door Berlijns designers duo Köhler & Wilms en bekroond met de Red Dot Design Award, de IF Product Design Award en de onderscheiding Goed Industrieel Ontwerp. Met de in stijl vormgegeven zwevende Essential bedtafel voorzie je jezelf van extra gemak. Deze tafel is verkrijgbaar in alle 10 Essential kleuren.

Auronde tafel

De Auronde tafel is verschuifbaar en daardoor te gebruiken als nachtkast of bijvoorbeeld als tafel bij het voeteneinde. De vormgeving, kleur en het materiaal komen overeen met het bed. Je hebt hier ook de keuze uit 16 kleuren en is beschikbaar voor iedere hoogte. Bij de Auronde tafel is ook een lectuurhouder beschikbaar. De Auronde lectuurhouder wordt geplaatst onder de Auronde tafel.

Auping Pixel

De Pixel nachtkast is een eigentijdse nachtkast dat kleur aan je slaapkamer geeft. Het gebruik van de typische Auping materialen hout en staal resulteert in deze mooie en tijdloze nachtkast. Bij de Auping Pixel heb je de keuze om de poten, het kastje en het ladefront een andere kleur te geven. Met de keuze uit wel 10 kleuren, waardoor je wel 1000 verschillende combinaties kan maken.

Ronde Poef

Kleed je slaapkamer in stijl aan met een ronde poef. De poef is verkrijgbaar in alle 13 stoffen en 90 verschillende kleuren bijpassend bij je boxspring of ledikant. Door het ronde gestoffeerde ontwerp heeft de poef een zachte en warme uitstraling en past deze perfect in iedere slaapkamer. Een echte toevoeging voor je bed, in dezelfde stof maar ook als eye-catcher in een contrasterende kleur.

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons