fbpx

Kastinterieur

Wanneer je een kast koopt, heb je er natuurlijk niks aan als er geen planken of roedes in zitten. Omdat er zo ontzettend veel mogelijkheden zijn om jouw nieuwe garderobekast in te richten, zitten er standaard in onze kasten twee planken en één roede per kastdeel en is de rest van het interieur helemaal naar wens in te delen. Zo kan je niet alleen een kast samenstellen die perfect past in jouw slaapkamer maar die daarnaast ook perfect past bij jouw kleding.

Planken, lades en roedes

Een eenvoudige samenstelling van een nieuwe garderobekast bestaat uit een aantal planken, een roede en eventueel een aantal lades. Voor de meeste kleding zullen de keuzes om deze aan een kleerhanger op te hangen of op te vouwen en op een plank te leggen volstaan. Eventueel berg je kleinere kledingstukken en accessoires op en in een lade en zo vult jouw kast zich eenvoudig met je gehele garderobe. Het kan echter zijn dat je veel specifieke kledingstukken of accessoires hebt die je liever op één plek opbergt. Of wil je bijvoorbeeld twee kledingroedes boven elkaar? Dan is een kledinglift misschien wel de oplossing zodat je makkelijk bij de bovenste kledingstukken kan.

Planken, lades en roedes

De kastsystemen van Nolte kennen heel veel mogelijkheden. Met de accessoires kan je een kast helemaal eigen maken zodat ze precies aansluit bij de behoeften van jouw garderobe. Wist je trouwens dat de kasten van Nolte zich niet uitsluitend lenen als garderobekast maar ook kunnen worden samengesteld en ingericht als linnenkast, tv-meubel en opbergkast. Met de mogelijkheden die de accessoires van Nolte bieden kan je voor alle doeleinden een kast samenstellen. Of je er nu de paardrijkleding en voetbalspullen van je kinderen in wilt opbergen, of de stofzuiger, uittrekbare wasmand, strijkijzer en strijkplank, de kastsystemen van Nolte zijn altijd de beste keuze!

Deel

Bekijk meer artikelen

De Laatste Trends: Hout

De laatste trends: Houten Ledikanten Kenmerkend bij de houten ledikanten is uiteraard het gebruik van natuurlijke materialen. De collectie bestaat

Opruiming

Matrassen opruiming

Matrassen opruiming bij Passie voor Slapen: 50% korting! Het is tijd om onze collectie aan te passen. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe kleuren,

Koffie & Dutjes

Wie op zoek is naar wat extra energie grijpt al snel naar de koffiekan, of geeft toe aan de vermoeidheid

Contact ons