fbpx

Auping dekbedden

Of je nu op zoek bent naar een licht en verkoelend dekbed of een zwaar en warm dekbed, bij Auping vind je altijd een dekbed wat perfect bij jouw past. Auping zorgt ook met de dekbedden voor het ideale slaapcomfort, zo word je altijd heerlijk uitgerust wakker. De collectie van Auping bestaat uit wel 14 verschillende dekbedden, ieder met unieke eigenschappen zodat je altijd een dekbed vind dat op jouw voorkeuren aansluit.

Comfort Natuur

Het Auping Comfort Natuur dekbed is gevuld met 90% Europese eendendons en 10% Europese eendenveren en is heerlijk licht en luchtig. Deze dekbedden bestaan uit RDS gecertificeerde eendendons en -veren, hierdoor voldoet het aan de hoogste eisen op het gebied van dierenwelzijn. Daarnaast bevatten deze dekbedden een 100% biologisch katoenen tijk.

Het Auping Comfort Natuur dekbed is verkrijgbaar in 3 varianten:
● Comfort Natuur Zomer
● Comfort Natuur All Year
● Comfort Natuur 4 Seizoenen (Comfort Natuur Zomer + Comfort Natuur All Year , koppelbaar tot 4 seizoenen variant)

90% eendendons
De Auping Comfort Natuur dekbedden zijn voor 90% gevuld met Europese eendendons, aangevuld met 10% Europese eendenveren. Dit maakt de Auping Comfort dekbedden zwaarder dan 100% donzen dekbedden.

Comfort Synthetisch

Het Auping Comfort Synthetisch dekbed is gevuld met 100% rPet, dit is een gerecyclede polyester vezel en is wat zwaarder dan dons. De Auping Comfort Synthetisch zijn daardoor ideaal voor mensen graag regelmatig hun dekbed willen kunnen wassen. De dekbedden zijn duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd en bevatten een 100% biologisch katoenen tijk.

Het Auping Comfort Synthetisch dekbed is verkrijgbaar in drie varianten:
● Comfort Synthetisch Zomer
● Comfort Synthetisch All Year
● Comfort Synthetisch 4 Seizoenen (Comfort Synthetisch Zomer + Comfort Synthetisch All Year , koppelbaar tot 4 seizoenen variant)

100% rPET gerecyclede Polyestervezels
Auping Comfort Synthetisch dekbedden zijn gevuld met 100% rPET gerecyclede Polyestervezels. De dekbedden zijn daardoor iets zwaarder dan dons en doordat ze egaal gevuld zijn, voelen ze zacht aan. Dankzij de vulling die gemaakt is van gerecyclede PET-flessen is dit dekbed ook nog eens heel duurzaam en milieuvriendelijk.

Deluxe Natuur

Het Auping Deluxe Natuur dekbed is gevuld met 100% Europese eendendons en is heerlijk licht en luchtig. Dit dekbed zorgt elk seizoen voor het perfecte slaapklimaat. Deze dekbedden bestaan uit RDS gecertificeerde eendendons en -veren, hierdoor voldoet het aan de hoogste eisen op het gebied van dierenwelzijn. Daarnaast bevatten deze dekbedden een 100% biologisch katoenen tijk.

Het Auping Deluxe Natuur dekbed is verkrijgbaar in 3 varianten:
● Deluxe Natuur Zomer
● Deluxe Natuur All Year
● Deluxe Natuur 4 Seizoenen (Deluxe Natuur Zomer + Deluxe Natuur All Year , koppelbaar tot 4 seizoenen variant)

100% eendendons
De vulling van het Auping Deluxe Natuur dekbed bestaat voor 100% uit Europese eendendons. Omdat het dekbed volledig uit dons bestaat, is het dekbed heerlijk licht en soepel.

Prestige Natuur

Het Auping Prestige Natuur 4 seizoenen dekbed is gevuld met zeer hoogwaardige en verantwoorde 100% Mazurische ganzendons. Dit dekbed zorgt elk seizoen voor het perfecte slaapklimaat. Deze dekbedden bestaan uit RDS gecertificeerde ganzendons, hierdoor voldoet het aan de hoogste eisen op het gebied van dierenwelzijn. Daarnaast bevatten deze dekbedden een 100% biologisch katoenen tijk.

100% ganzendons
De vulling van het Auping Prestige Natuur dekbed bestaat voor 100% uit Mazurische ganzendons. Omdat het dekbed volledig uit dons bestaat, is het heerlijk licht en soepel.
Dons is een natuurlijke vulling dat zeer goed warmte kan reguleren. Doordat er lucht tussen de dons blijft zitten, wordt deze opgewarmd door jouw lichaamswarmte. Daarnaast geeft dons te veel aan warmte ook weer snel af. Dons heeft dus zeer goede isolerende en vochtregulerende eigenschappen. Mazurische ganzendons bestaat uit grote dons vlokken met een hoge vulkracht en een beter isolatievermogen dan eendendons. De hoeveelheid dons in dit dekbed zorgt voor een comfortabel en constant slaapklimaat.

Zomerdekbed Comfort Bamboe

Het Auping Comfort Bamboe dekbed is gevuld met bamboe en is een echt zomerdekbed. Bamboe is een natuurlijk en duurzaam materiaal, is licht in gewicht, valt soepel en voelt zeer zacht en koel aan. Daarnaast is bamboe temperatuurregulerend & ademend. Door de holle structuur kan het tot wel 60% meer vocht opnemen dan katoen. Dit dekbed is bovendien heel geschikt als je het fijn vindt om een dekbed regelmatig te kunnen wassen. Dit zomerdekbed is ideaal voor warme nachten of mensen die het snel warm hebben. Verschillende afmetingen zijn beschikbaar in de webshop. Daarnaast bevatten deze dekbedden een 100% biologisch katoenen tijk.

100% Bamboe
Dit dekbed is gevuld met 100% bamboe.
Bamboe is een duurzaam materiaal. Het is een grassoort die ontzettend snel groeit en daarbij geen extra water en geen pesticiden nodig heeft. Het enige wat bamboe nodig heeft om te groeien is zonlicht. Een bamboe moederstam maakt na het kappen weer nieuwe kleinere stammen aan. Hierdoor vult een bamboebos zich weer snel aan en kan er meermaals worden geoogst. Deze groeiwijze is wat bamboe milieuvriendelijk maakt.

All Year dekbed Climat Natuur

Het Auping Climat Natuur enkel dekbed is gevuld met zeer hoogwaardige en verantwoorde 100% Mazurische ganzendons en is heerlijk licht en luchtig. De tijk is van zijdezachte 100% biologische katoen en is voorzien van ventilatiezones. Dit dekbed heeft hierdoor een tot 3x betere vochtregulatie en zorgt voor een stabiel en droog slaapklimaat. Deze All Year variant is afgestemd op het Nederlandse klimaat en daardoor het hele jaar door comfortabel. Heb jij het niet snel te koud of te warm? Maar wel af en toe last van transpireren? Dan is dit enkele dekbed perfect voor jou. Verschillende afmetingen zijn beschikbaar in de webshop. Dit dekbed bestaat uit RDS gecertificeerd ganzendons , hierdoor voldoet het aan de hoogste eisen op het gebied van dierenwelzijn. Daarnaast bevatten deze dekbedden een 100% biologisch katoenen tijk.

100% ganzendons
De vulling van het Auping Prestige Natuur dekbed bestaat voor 100% uit Mazurische ganzendons. Omdat het dekbed volledig uit dons bestaat, is het heerlijk licht en soepel.
Dons is een natuurlijke vulling dat zeer goed warmte kan reguleren. Doordat er lucht tussen de dons blijft zitten, wordt deze opgewarmd door jouw lichaamswarmte. Daarnaast geeft dons te veel aan warmte ook weer snel af. Dons heeft dus zeer goede isolerende en vochtregulerende eigenschappen. Mazurische ganzendons bestaat uit grote donsvlokken met een hoge vulkracht en een beter isolatievermogen dan eendendons. De hoeveelheid dons in dit dekbed zorgt voor een comfortabel en constant slaapklimaat.

Ventilatiezones
Het Auping Climat Natuur dekbed is voorzien van gepatenteerde ventilatiezones. Overtollige warmte en vocht kunnen door deze zones het dekbed sneller verlaten zodat de temperatuur en de vochtbalans onder het dekbed constant blijven. Uit onderzoek is gebleken dat men onder een dekbed met deze ventilatiezones sneller in slaap valt, dieper slaapt en beter doorslaapt. Het Climat Natuur dekbed is door de ventilatiezones tevens erg geschikt voor mensen die pieken hebben in hun warmteafgifte (en hierdoor sneller transpireren).

Onderhoud

● Schud dagelijks je dekbed even op.
● Door je slaapkamer goed te ventileren blijft je dekbed fris en volumineus.
● Wassen is mogelijk volgens het wassymbool dat op het productlabel staat. Was bij voorkeur niet zelf maar laat dit doen door een professioneel bedrijf zoals een wasserette of stomerij. Was tevens niet te vaak om slijtage en verlies aan veerkracht te voorkomen.

Anti-allergie

Alle Auping Natuur dekbedden beschikken over het Nomite® label, dit betekent dat ze geschikt zijn voor mensen met huisstofmijtallergie. De dekbedden hebben een tijk van zeer dicht geweven katoen, die gaat het binnendringen van huisstofmijt tegen. De tijk bestaat uit biologisch katoen. Dit staat voor katoen die geteeld is zonder schadelijke middelen zoals pesticiden. De katoen en de stof wordt verwerkt volgens strikte richtlijnen. Beter voor zowel mens als milieu.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons