fbpx

Auping Original Bed

Dé combinatie van een Auping spiraalbodem en matras, volledig af te stemmen op jouw lichaam. Dankzij de meer dan 10.000 drukpunten wordt je lichaam optimaal ondersteund. Met een matras dat afgestemd is op jouw lichaam, ben je verzekerd van slaapcomfort op het hoogste niveau. De Auping Original is een compleet bed met een helder ontwerp. Met als basis de Auping spiraalbodem en matras. En dat is precies wat nodig is voor een goede nachtrust. Zowel bedbodem als matras zijn ergonomisch af te stemmen op jouw lichaam.

Kies jouw Auping Original uitvoering

Auping vind het belangrijk dat je de Auping Original past bij jouw smaak en stijl, daarom kun je het hoofdbord helemaal aanpassen aan jouw voorkeur. Of je nu kiest voor tijdloos antraciet of een opvallende trendkleur, met de keuze uit ruim 89 verschillende stoffen en kleuren je vindt altijd een hoofdbord dat bij jou past. Het aluminium frame is afgewerkt met licht gebogen poten. Met de verhogingspoten verhoog je de Original van 53 cm naar 60 cm voor extra comfort tijdens het in en uitstappen.
Het hoofdbord is verkrijgbaar in een lage en een hoge versie. De lage variant is, vanaf de grond gemeten, 82 cm hoog. De hoge variant is, vanaf de grond gemeten, 92 cm hoog. Daarnaast kan je kiezen voor een brede versie met 10 cm oversteek aan weerszijde of een versie gelijk aan de breedte van het bed.

Samenstellen

Afmetingen
Verkrijgbaar als 1-persoons en 2-persoons in de afmetingen:

Eenpersoons:
Breedte: 80 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm of 140 cm
Lengte: 200 cm, 210 cm of 220 cm

Tweepersoons:
Breedte: 160 cm, 180 cm of 200 cm
Lengte: 200 cm, 210 cm of 220 cm
Hoogte:
Standaard: 53 cm
Verhoogd: 60 cm

Hoofdbord
Lage variant: 82 cm (vanaf de grond gemeten)
Hoge variant: 92 cm (vanaf de grond gemeten)
Daarnaast kan je kiezen voor een brede versie met 10 cm oversteek aan weerszijde of een versie gelijk aan de breedte van het bed.

Uitvoering
Vlak
Handmatig verstelbaar
Elektrisch verstelbaar: 1 motorig, 2 motorig, 3 motorig

Matrassen
Keuze uit 1 van de 5 matrassen van Auping: Inizio, Adagio, Cresto, Maestro, Vivo.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons