fbpx

Webshop bestellingen (kussens, dekbedden en bedtextiel) gratis thuisbezorgd tot 31 juli a.s.

Auping Take Back System

Auping is al jaren bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Auping is zich bewust van de impact die het produceren van bedden heeft op de omgeving, en doet er alles aan om die omgeving voor toekomstige generaties te behouden. Zo kiezen ze voor verantwoorde en veilige productiemethoden en waar mogelijk milieuvriendelijke materialen. Ze gaan graag nog een stap verder in het nemen van hun verantwoordelijkheid en heeft daarom als eerste Nederlandse beddenfabrikant gekozen voor Cradle to Cradle.

Hoe werkt de Auping Take Back

Bij aanschaf van een nieuwe Auping matras, in combinatie met een bed of los, wordt je oude matras teruggenomen. De matras wordt in samenwerking met de Van Gansewinkel Groep gedemonteerd en gerecycled. Zo worden de veren omgesmolten naar opnieuw te gebruiken staal en worden het latex en polyether onder andere verwerkt in ondertapijt en judomatten. Het overgrote deel van de oude matras wordt daarmee grondstof voor een nieuw product. Je bent er als gebruiker van de oude matras op deze manier zeker van dat je matras op een verantwoorde en milieubewuste wijze wordt hergebruikt en dus niet op de vuilstort of in de verbrandingsoven verdwijnt. Daarnaast hoef je zelf geen enkele moeite te doen om je oude matras naar een afvalstation te brengen.

Passie voor Slapen verzorgt het Auping Take Back Systeem voor jou als klant. Wij dragen zorg voor het ophalen en aanbieden van je oude matras. Bij de aankoop van jouw nieuwe matras willen wij graag weten of we jouw matras kunnen opnemen in het Auping Take Back systeem. De monteurs zorgen dan dat ze alles bij zich hebben om dit voor jou te kunnen regelen.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons