fbpx
Zoek

Mijn account

Cropped Passie voor Slapen logo 2

Auping Connect

Het is tijd! Tijd voor vernieuwing, tijd voor innovatie en tijd om jouw bed helemaal klaar te maken voor de toekomst! Met Auping Connect ben je van alle gemakken voorzien! De Auping Connect maakt van jouw bedbodem een Slimme Bedbodem, verbonden met het internet en te bedienen vanaf iedere smartphone of tablet. Deze fantastische functie is vanaf nu te bestellen en te instaleren op iedere elektrisch verstelbare Auping Spiraalbodem die na 2014 gemaakt is, en iedere elektrisch verstelbare boxspring die na 2017 gemaakt is!

Auping Smart Base

De Auping spiraalbodems worden slimme spiraalbodems! De onderscheidende functies van de Auping Connect worden vanaf nu standaard geïntegreerd in ieder elektrisch verstelbaar Auping bed, de Auping Smart Base. Vanaf 20 juni 2019, worden alle elektrisch verstelbare bodems, zowel de spiraalbodems als de boxsprings, standaard voorzien van Auping Connect.

Bediening met de App

Auping Connect bedien je eenvoudig vanaf de bijbehorende app op de telefoon of tablet. Hiermee geniet je in een keer van verschillende functionaliteiten zoals:

  • anti-snurk functie
  • Smart Alarm
  • Silent Alarm
  • Geheugenfunctie
  • Verbinding met je favoriete slimme apparaten in huis.

Beter slapen door slimme technologie:

Met Auping Connect bedien je heel eenvoudig je verstelbare bed. En voortaan start je je dag heel comfortabel met de slimme wekkerfunctie.

Eenvoudige bediening:

Verstel je bedbodem eenvoudig met je telefoon of tablet. Je hebt maar 1 Auping Connect nodig om 2 bedbodems te verstellen.

Prettig wakker worden:

Word prettig wakker door het hoofdeinde van je bed dat langzaam omhoog komt. Je kunt de subtiele beweging van je hoofdeinde ook combineren met een wekkergeluid.

Klaar voor de toekomst:

In de toekomst kun je met Auping Connect vorm geven aan jouw hele slaapbeleving. De verwarming die de juiste temperatuur al heeft bereikt, lampen die aan- of uitgaan wanneer jij wilt en zelfs muziek die begint of stopt met spelen. Dat is Auping Connect, beter slapen door slimme technologie.

Specificaties:

Compatibiliteit:

Auping Connect kan gekoppeld worden aan alle motorisch verstelbare Auping spiraalbodems die na 2014 zijn geproduceerd, inclusief de Royal spiraalbodems.
Voor boxsprings geldt dat Criade boxsprings van na 2014 en de nieuwe Original en Kiruna boxsprings uit 2017 gekoppeld kunnen worden.
Een makkelijke check die je kunt doen om te kijken of Auping Connect met je Auping bed werkt is controleren of je een draadloze zwarte afstandsbediening bij je huidige bed hebt. Oudere motorisch verstelbare bed- en boxspring-modellen welke niet werken met Auping Connect zijn namelijk voorzien van een grijze afstandsbediening. Verstelbare bodems van andere merken zijn niet te koppelen met Auping Connect.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons