Auping Original Boxspring

Een gezond en energiek leven begint met een goede nachtrust. Daarom werkt Auping al meer dan 125 jaar, elke dag weer met passie en nieuwsgierigheid aan het ultieme slaapcomfort van morgen. Hoge kwaliteit, comfort, design en duurzaamheid staan daarbij centraal. En omdat Auping staat voor premium kwaliteit en duurzaamheid is bewust gekozen voor productie in Deventer. Daar wordt jarenlange expertise en vakkundigheid gecombineerd met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek, ergonomie en design.

Stel zelf jouw Auping Original Boxspring samen

De Auping Original Boxspring biedt de perfecte basis. De combinatie van het matras, de boxspring en de spiraalbodem creëert een optimale ondersteuning voor je lichaam. Iedereen heeft andere slaapwensen en afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en behoeften, stel je de Auping Original Boxspring samen met een matras of met een gestoffeerd matras met topper. Je maakt jouw bed helemaal af met keuze uit een ruim aanbod stoffen, kleuren en hoofd- en voetborden.

Deelbaar

De Auping Kiruna is ook verkrijgbaar met de deelbaar-set. Dit maakt het mogelijk om 2 1-persoons boxsprings makkelijk aan elkaar vast te maken, tegelijkertijd worden ze net zo makkelijk aan het voeteneind weer uit elkaar gereden. Zo wordt het opmaken van de boxspring en het schoonhouden van de slaapkamer een stuk eenvoudiger. De boxsprings vormen met 1 simpele klik weer een geheel.

Samenstellen

Afmetingen
Verkrijgbaar als 1-persoons en 2-persoons in de afmetingen:
Eenpersoons:
Breedte: 80 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm of 140 cm
Lengte: 200 cm, 210 cm of 220 cm
Tweepersoons:
Breedte: 160 cm, 180 cm of 200 cm
Lengte: 200 cm, 210 cm of 220 cm

Met de Deelbaarset kunnen 2 1-persoonsboxsprings eenvoudig aan elkaar worden vastgemaakt en even gemakkelijk aan het voeteneind uit elkaar worden gereden.
Er zijn verschillende poten, in 2 hoogtes beschikbaar: rond, vierkant en als embrasse balk.

Hoofdbord
De Auping Original Boxspring maak je helemaal compleet met het juiste hoofd- en/of voetbord. Je stelt de boxspring helemaal samen naar je persoonlijke voorkeuren, met de keuze uit 5 hoofdborden en/of een voetbord:
Dominica: Rank en stijlvol (zwevend hoofdbord)
Nice: Robuust en stoer (staand hoofdbord)
Portofino: Klassiek en rijk (staand hoofdbord)
Valencia: Modern en zacht (zwevend hoofdbord)
Siena: Recht en tijdloos (zwevend hoofdbord)
Alle hoofdborden van de Auping Original Boxspring zijn rondom gestoffeerd waardoor je de keuze hebt om het bed vrij in de slaapkamer te plaatsen.

Stoffen
Je kunt eindeloos variëren met maar liefst 89 verschillende opties in materiaal, kleur en structuur. Met de stofkeuze maak je de nieuwe Original echt helemaal van jouw. Alle stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven een comfortabel gevoel en een luxe uitstraling. Bij Auping heb je keuze uit drie stofgroepen.
Stofgroep A: unigekleurd
Stofgroep A is de basiscollectie vol unigekleurde basisstoffen.

Stofgroep B: rijke effecten
Stofgroep B bevat stoffen met rijke effecten en volop variatie in structuur. Een voorbeeld hiervan is de Points. Deze stof wordt gefabriceerd met ingezamelde kleding en restanten stof. Doordat Auping de garen hergebruikt hoeven er geen nieuwe grondstoffen gebruikt te worden. Dat is duurzaam denken en doen.

Stofgroep C: verfijnde weefstructuren
Onder stofgroep C vallen de zachte willen, duurzame stoffen met verfijnde weefstructuren en bijzondere details van stoffenleverancier Kvadrat. Zo combineert de Clara ongekleurde, ongebleekte schapenwol met felle kleuraccenten tot een bijzondere kleurmenging en kent de ongebleekte, ongeverfde, gewonnen wollen Molly juist alleen natuurlijke schaap-kleuren.

Uitvoering
Vlak
Elektrisch verstelbaar: 1 motorig, 2 motorig, 3 motorig

Kies je gestoffeerde matras met topdekmatras
Gestoffeerde matrassen: Comfort matras, Deluxe matras, Prestige matras
Topdekmatrassen: Comfort Topper, Deluxe Topper, Prestige Topper

Matrassen
In plaats van een gestoffeerd matras met topdekmatras kan je ook kiezen voor enkel een wit matras. Keuze uit 1 van de 5 matrassen van Auping: Inizio, Adagio, Cresto, Maestro, Vivo.

Deel

Bekijk meer artikelen

De boxsprings van Candia

De boxsprings van Candia hebben allemaal een houten frame als basis van de boxspring. Dit is een verstevigd houten frame

Auping Kiruna Boxspring

Bij Auping wordt dagelijks met veel passie en aandacht gewerkt aan het bed van morgen. De natuurlijke materialen en gedetailleerde

Auping Criade Boxspring

Auping staat voor Nederlands vakmanschap, jarenlange kennis en ervaring. Oftewel: “125 jaar gestapelde slaapkennis”. Die 125 jaar ervaring is nu

Auping Auronde Bed

De Auping Auronde gaat al mee sinds 1973 en er zijn er ondertussen al ruim 1,4 miljoen van verkocht. Het

Contact ons