fbpx

100% natuurlijke materialen

Voor zowel de boxsprings als de matrassen worden er alleen maar natuurlijk materialen gerbruikt, van de tijk tot het verenpakket. Overal is over nagedacht en ontwikkeld met de eerste les die de natuur ons geeft, en dat is er een over kwaliteit! Wij vertrouwen erop dat de natuur weet wat het beste is, daarom observeren we haar, leren we van haar en gebruiken we alleen het beste wat ze ons te bieden heeft. De puurste materialen voor het maken van de perfecte matras!

De matrassen bestaan volledig uit natuurlijke materialen, worden niet verlijmd en hebben de meeste veren die de natuurlijke vorm van het lichaam perfect volgen. De stoffen die worden gebruikt in het Candia matras worden behandeld met olijfolie. Hierdoor hebben alle matrassen de antibacteriële eigenschappen die de huid beschermen. Candia is het enige bedrijf ter wereld dat zijn weefsel met olijfolie behandeld, een innovatie waar we trots op zijn!

Bij Candia maken we gebruik van ons zelf gemaakte verenpakket, daarmee zijn we een van de weinige beddenfabrikanten die zijn eigen veren maakt! Deze veren zijn gemaakt van alleen het beste staal, daarmee zorgen we ervoor dat het een duurzaam verensysteem is die zijn flexibiliteit behoudt! Andere materialen die worden gebruikt in de matrassen van Candia zijn: Kasjmier, Paardenhaar, Bamboe, Kameelhaar, Katoenwol, Kokosvezels en Latex met een grondlaag van Jute!

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons