fbpx

Maak kennis met Candia

Candia, pure luxe in haar boxsprings en matrassen. Gemaakt met oog voor detail en met alleen maar natuurlijke materialen. De boxsprings en matrassen van Candia worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in de fabriek in Griekenland, Spata vlakbij Athene om precies te zijn.

In een wereld vol massaproductie van matrassen is het lastig om anders te zijn, maar Candia heeft deze stap genomen. Zij geloven er net als wij in dat er maar 1 manier is om echt meesterwerk te maken, en dat is met de hand! De mens levert ideeën, vaardigheden en inspanning, moeder natuur zorgt voor de juiste materialen, samen zorgen we voor het beste resultaat.

Alle matrassen van Candia handgemaakt, stap voor stap, met alleen de mooiste natuurlijke materialen. Natuurlijk is het maken van matrassen en boxsprings met de hand een tijdrovend proces, daarom is Candia ook één van de weinige bedrijven ter wereld die dit op deze manier doet. Bij Candia geloven we er namelijk in dat niets de kwaliteit en het onovertroffen gevoel van een met de hand getuft matras kan vervangen!

Inspired by nature, Made by hand! Candia!

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons