fbpx
Zoek

Mijn account

Cropped Passie voor Slapen logo 2

Carpe Diem: Pioniers in Innovatie

Het Contour Pocket-systeem van Carpe Diem Beds is het resultaat van jarenlange ervaring en onderzoek en een passie voor het ontwikkelen van het meest comfortabele bed dat druk verlicht. Dit doen we allemaal zodat u met een uitgerust lichaam en uitgeruste geest kunt opstaan, en de dag met een glimlach tegemoet kunt treden.

Zonder in te leveren op kwaliteit of betrouwbaarheid hebben we de pocketveertechniek in ons verensysteem verfijnd door ons te concentreren op het basisconcept van een individueel verensysteem.

Dankzij deze nieuwe techniek hebben alle volgende testen aangetoond dat de levensduur en duurzaamheid van het Contour Pocket-systeem van Carpe Diem Beds verbeterd zijn.

Meestal wordt de bekleding boven het verensysteem geplaatst. In ons gepatenteerde verensysteem stofferen we iedere afzonderlijke veer. Daardoor blijft het individuele effect van iedere veer op het lichaam behouden, en we kunnen met trots melden dat het verschil opmerkelijk is.

Uw welzijn staat altijd aan de basis van de ontwikkeling van het Contour Pocket-systeem van Carpe Diem Beds, en het is ontwikkeld om u de beste mogelijke start van de dag te geven.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons