fbpx

Webshop bestellingen gratis thuisbezorgd tot 20 juni a.s.

De kwaliteit van Carpe Diem

Een diepe slaap geeft het lichaam nieuwe energie en dromen verkwikken de hersenen. Een bed moet ook de druk verlichten, zodat er geen onderbrekingen ontstaan in de bloedsomloop. Dit betekent dat uw bed ongelofelijk belangrijk is. Onze vakkundige medewerkers weten dit. Zij werken met de uiterste zorg, en iedere fase van de montage wordt strikt gecontroleerd.

Ieder component van onze bedden wordt gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit: frames van Zweedse dennenboom, bolsters van katoen en wol en matrassen gevoerd met Talalay-latex, wol en katoen. Alles wordt met zorg geselecteerd voor Carpe Diem Beds, zodat je iedere dag in de beste conditie aan de dag kunt beginnen. jouw nieuwe bed zal je zeker een leven lang bekoren. Als je eenmaal in een bed van Carpe Diem geslapen hebt, wil je nooit meer anders.

25 Jaar Garantie

Voor ons is een bed een kunstwerk; al onze vakmensen zetten hun handtekening op het door hun gemaakte bed, en we bieden een garantie van 25 jaar tegen defecten in veren en frames. We geven vijf jaar garantie op de gemotoriseerde onderdelen van onze verstelbare bedden. Maar je nieuwe bed van Carpe Diem Beds biedt je zeker weten veel langer dan dat plezier. Als je eenmaal in een bed van Carpe Diem geslapen hebt, wil je nooit meer anders.

Milieulabels

Alle materialen die in onze bedden gebruikt worden zijn zorgvuldig gekozen met oog voor kwaliteit, comfort en het milieu. De Talalay-latex die we gebruiken in onze matrassen en het katoen in onze dekbedden en accessoires hebben de Öko-Tex®-goedkeuring. Wij vinden het belangrijk alleen organisch verbouwd katoen te gebruiken dat geen gevaarlijke brandvertragers of verf bevat.
Al onze bedden dragen het Scandinavische milieulabel ‘Swan’. Dit betekent dat we voldoen aan de vereisten van Swan voor milieu-invloeden gedurende de levensduur van het bed. Al het hout dat voor onze bedden gebruikt wordt, komt uit milieuvriendelijke bossen, niet uit kwetsbare bossen.
We doen alles met zorg voor het milieu, vanaf het bos tot de slaapkamer. Onze bedden met het Scandinavische milieulabel ‘Swan’ zijn van uitstekende kwaliteit, en staan voor bescherming van het milieu en duurzame consumptie. Dus u kunt echt met een gerust hart in een bed van Carpe Diem Beds slapen.

Deel

Bekijk meer artikelen

Contact ons